Det nyeste hit: slå-om kjolen

6. oktober 2017EmmaEngmark

Kjole: mbyM – Støvler: Bianco – Jakke: H&M – Ur: Daniel Wellington – Taske: Furla

Så er det officielt sidste feriedag. I morgen er det bare en almindelig weekend og på mandag kalder hotellet igen på mig. Puha, lige pludselig kunne jeg godt bruge en uge mere, hehe. I det mindste bliver de sidste par dage brugt på nogle skønne ting. I dag mødtes jeg med Malue for at tage lidt billeder til hver vores blog, og i morgen skal jeg mødes med Helene, for samme formål. Det er også første gang at jeg har set de to piger siden brylluppet, så det er meget rart også at kunne ses og hygge igen. I aften skal manden og jeg ud at spise på Tight, sammen med to kærestepar – tre dobbelt date. Søndag skal vi slappe fuldstændig af, og få det mest mulige ud af den aller sidste dag, inden det hedder vækkeur hver morgen igen.

Og inden vi smutter ud ad døren, vil jeg lige hurtigt fortælle jer om min nyeste obsession.

Jeg er nemlig hoppet helt og aldeles med på vognen om slå-om kjolen! Denne kjole fik meget hurtigt navnet “blogger kjolen”, da du kunne se alle de store bloggere rende rundt i den og måske er det der at trenden er kommet frem igen? Faktisk har jeg selv ejet den famøse blogger kjole – dog i en meget kort periode, da den simpelthen gik op i alle sømme efter jeg kun havde haft kjolen på i to timer. Så lige den model er jeg ikke synderligt imponeret over, men da det jo kan være at jeg bare fik en dårlig model, overvejer jeg stadig om jeg skal købe en ny? Men indtil jeg finder ud af mit dilemma, har jeg kastet min kærlighed over de andre kjoler i kategorien.

Senest denne lyserøde, feminine og yderst sommerlige sag, som lige nu er på udsalg hos Message – hint, hint.
Jeg elsker hvordan kjolen sidder på kroppen, da man selv kan bestemme hvor løst eller stramt den skal sidde. Snorerne sidder cirka fem centimeter under brystet, hvilket er det flotteste snit til de fleste kvinder. Selvfølgelig vil den se pænest ud til et par bare og solbrune ben, men jeg synes også at den kan gå an til et par sorte strømpebukser, så den kan bruges hele året.

For at lade kjolen skinne for sig selv, har jeg holdt looket rimelig farve neutralt og sammensat det hele med mine nye støvler fra Bianco. Kjolen kan nemt styles til finere selskaber, ved at bruge et par stiletter i stedet for støvler – hvilket også er min plan i aften, hvor vi skal ud at spise. Min lille fine taske er fra Furla, og er perfekt til de dage hvor du kun lige skal have telefon, pung og nøgler på dig, for der er vitterligt ikke plads til mere.

Hvad synes I om den nye kjole trend?

11 Comments

 • Simone

  6. oktober 2017 at 17:40

  Hvor er det et fint outfit! Og gode billeder, hvilket kamera har du brugt? 🙂

  1. EmmaEngmark

   7. oktober 2017 at 10:17

   Det er min veninde Malue’s kamera – hun tager også de fleste af mine billeder.
   Det er et Canon 60D som hun bruger 🙂

 • Eline Tychsen

  6. oktober 2017 at 19:20

  Den er virkelig smuk

  1. EmmaEngmark

   10. oktober 2017 at 11:33

   Tak 🙂

 • Michelle Rønn

  7. oktober 2017 at 15:21

  Du ser virkelig smukt ud i den. Elsker du hat skabt et nyt look med den famøse slå-om kjole. Og er ret vild med den lange blazer du har på!

  1. EmmaEngmark

   10. oktober 2017 at 11:33

   Mange tak ;*

 • sara sophie

  7. oktober 2017 at 15:30

  Hvor er du bare smuk!
  Og en vildt fin kjole <3

  1. EmmaEngmark

   10. oktober 2017 at 11:33

   Ih, tusind tak! <3

 • Noor (Clothes & Dreams)

  11. oktober 2017 at 18:40

  Such a super nice dress! It really suits you!

  xo Noor

 • Minimalistiske basic stykker til efteråret – Kaffe og kjoler

  2. november 2017 at 14:40

  […] En søde kjole. Nu er jeg efterhånden blevet en rigtig kjole pige. Jeg elsker at gå i kjole, og har derfor en del kjoler derhjemme. En af mine favoritter, er absolut denne fine, sart lyserøde sag. […]

 • Ny kjole fra Zaful – Kaffe og kjoler

  20. november 2017 at 08:48

  […] kjole, så den fremhæver ens talje på den aller bedste måde – læs eventuelt også dette indlæg, hvor jeg viser en af mine andre slå-om […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post