Det nyeste ur til samlingen og den lækreste rabat kode til ChrisCopenhagen

3. december 2017EmmaEngmark
Blog post

Ur fra ChrisCopenhagen.
Billeder af Malue.

Glædelig 1. søndag i advent! Selvom det måske ikke er det mest julede vejr (lige pt både regner og blæser det) så er jeg rimelig i jule stemning. I A’s side af familien, er det fast tradition at hele familien samles den første søndag i advent, til æbleskiver, gløgg og jule banko – de laver ikke rafle leg, de spiller simpelthen banko om gaverne. En leg, der ofte tager rigtig lang tid.. Men hyggeligt, dét er det. Så vores søndags planer er allerede lagt.

Men vi starter lige dagen stille og roligt, med en oste bolle, en kop te og et indlæg til jer, om mit nyeste og aller smukkeste ur. Jeg har nemlig været  heldig, at jeg har fået et samarbejde med ChrisCopenhagen, der simpelthen laver de smukkeste dame og herrer ure. Alle urene er opkaldt efter et sted eller en ting i København, som for eksempel Hovedbanegården og Det Kongelige Bibliotek. Selv blev jeg smask forelsket i uret H.C. Andersen, der er lavet af tre smukke farve kombinationer; hvid, brun og rosenguld.

Noget af det aller bedste ved uret – i hvert fald for kvinder, med ligeså tynde håndled som jeg – er at urremmen faktisk kan blive ret lille og passer mig perfekt. Jeg har altid haft store problemer med at købe ure, da der skal klippes ekstra led af og laves ekstra huller, for at det kan passe på mit spinkle håndled, men dette ur passer simpelthen bare perfekt!
Alle urene har særligt fokus på tallet 10, en historie som du kan læse mere om lige her – det gør urene lidt mere specielle og personlige, hvis du spørger mig.

Er du blevet ligeså forelsket i urene som jeg er?

Så har jeg rimelig gode nyheder, da ChrisCopenhagen har været så søde, at udstyre mig med en lækker rabat kode til min søde læsere. Rabat koden giver dig hele 25% på deres smukke ure, og alt du skal gøre, er at bruge kode EE1117CC25 ved betaling. Måske en ven eller et familie medlem, skal forkæles lidt ekstra til jul?

Nu vil jeg ellers se at gøre mig klar til familie jule hygge. Jeg håber at I alle sammen får en rigtig hyggelig søndag.

Du kan også finde tusindvis af andre smukke ure hos Uniwatches.

11 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post