Efterårs look i franske omgivelser

8. oktober 2018EmmaEngmark
Blog post

Sko: Bon’aparte. Cardigan: Bon’aparte. Ur: Chris Copenhagen. Armbånd: Daniel Wellington.
Billeder af Astrid Hovman.
 

Bon’a parte har været så flinke at sende mig nogle gaver. Sko og cardigan er selv valgt og meninger er helt mine egne.

Hvis der er noget som jeg virkelig elsker og finder inspiration ved, så er det Paris, de franske gader og ikke mindst deres smukke kvinder. Jeg har været i Paris to gange i mit liv (den ene var dog kun én dag, så tæller det overhovedet?) og jeg skal klart tilbage igen – gerne snart. Byen har bare et eller andet over sig, og selv min kære mand, der ellers ikke lød så begejstret for Paris til at starte med, blev positivt overrasket af byen – og hvor søde franskmænd egentlig er, for selvom de fleste kun kan tale fransk, så er de mere end villige til at lave tegnesprog og lyde, for at forklare at der er gedeost i salaten. Det er manden nemlig ikke så tosset med.

Og selvom jeg måske ikke ligner en fransk kvinde – hverken i stil eller udseende – så er det vitterligt der hvor jeg synes at der er mest inspiration at hente. Så elegant og effortless, det er lige mig.
 
Men når jeg nu ikke kan komme til Paris, så kan Paris da heldigvis komme til mig. Og det er nemlig altid Paris jeg tænker på, når jeg ser på Brønnum, der ligger ved siden af det kongelige teater. Får du ikke bare helt lyst til at tage baretten frem, læse en bog og spise en croissant? Eller det er måske kun mig?

I alle tilfælde, så var det her at Astrid og jeg valgte at skyde billeder i fredags. En meget menneske trafikkeret vej, og jeg kan godt mærke at jeg har været lidt ude af blogger gamet, da jeg har lidt sværere ved at ignorere de mange gloende turister.
 
Men billederne skulle skydes. Og det skulle de blandt andet, så jeg kan vise mine to nye yndlings ting frem. Mine sorte støvler og den vamsede cardigan. Som I efterhånden må have set på tusindvis af billeder, både her på bloggen men også på instagram, så er jeg jo helt tosset med sorte støvler. I lidt over et år, har disse været fastgroet på mine fødder, men de ser efterhånden en smule udtrådte ud og det var tid til et par nye.

Og de er allerede røget ind på første pladsen over yndlings fodtøj i øjeblikket. Perfekte til efterårs vejret!
 
Samtidig har jeg også været så heldig at få fingrene i denne lækre, beige cardigan – alle mine cardigans er sorte, så det er rart med lidt variation til flere looks. Den er blød, den er varm. Og når de fleste trøjer ikke kan passe over min voksende mave mere, så er det lækkert med en cardigan, der er varm men samtidig ikke lukker om maven. Jeg er fan.
 
Et rigtig efterårs look efter mit hoved, hvor det mest handler om at være komfortabel og lag-på-lag. Den bedste trend der findes, hvis I spørger mig.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post