En introduktion til mig og min blog

15. marts 2017EmmaEngmark

Hej og hjertelig velkommen til min nye blog.

Hvad er Kaffe og kjoler så for en størrelse? Min idé med denne blog, er at skabe en side hvor du kan finde alt fra tips om mode og skønhed, til lækre madopskrifter og indlæg om mine tanker og meninger. Min blog kommer til at gå under kategorien “livsstilsblog”, da mange af indlæggene vil handle om de ting jeg finder interessante i min hverdag.

Måske (måske ikke) har du set mine billeder før, da jeg også ejer bloggen Style on Heels. Dette er en engelsk blog, der som navnet indikere, handler mest om mode. På det sidste har jeg dog også blandet lidt livsstils indlæg ind i bloggen, som ikke har været min hensigt til at starte med og derfor er det nu blevet til to blogs – hvor denne her kommer til at køre på dansk, så jeg også kan ramme mine danske læsere mest muligt.
Nogle gange vil det samme indlæg være at finde på begge blogs, men ellers er det meningen at det bliver delt op i mode og livsstils blog, så du kan vælge den blog, der tiltaler dig mest.

Mit mål med denne blog, er at du synes det er rart at besøge min side, og du kan finde en masse indlæg som er relevante og interessante for dig at læse.
Jeg håber du vil synes om bloggen og glæder mig til at dele en masse lækre indlæg!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post