En lille opdatering

Hej og velkommen tilbage, til den ret stille blog.

Så. Der er ikke sket meget på blog fronten, hvilket jo efterhånden ikke er helt usædvanligt. Men denne gang er der en rimelig god grund. Jeg har nemlig mistet mit job efter fire år på CPH Studio Hotel. Som mange ved, så er turist branchen ikke ligefrem den bedste branche i øjeblikket, og verdens situationen indhentede altså også hotellet, og der er derfor blevet afskaffet et par jobs. Desværre var mit her i blandt.

Lige nu er jeg derfor bare hjemme, da jeg blev fritstillet med det samme, hvilket jeg dog er ret taknemmelig over. Det er trods alt ikke så sjovt at være på en arbejdsplads, hvor man ved at man ikke har en lang fremtid længere. Jeg leder med lys og lygte efter et nyt job, men de hænger virkelig ikke på træerne i øjeblikket.

Man kan sige at jeg har rigeligt tid til kreative projekter nu. Men bekymringen om at finde et nyt job, hænger stadig så tungt over hovedet på mig, at det er meget sjældent jeg har lyst til at kaste mig ud i et større projekt. Jeg håber snart at min motivation kommer tilbage, og jeg forsøger også at komme i gang med alle de projekter, jeg efterhånden har i tankerne. Men indrømmet, så er det lidt svært.

Jeg er dog lidt mere aktiv ovre på instagram, hvor du selvfølgelig kan følge med – men jeg prøver at holde lidt mere liv i bloggen nu. Jeg har bare haft brug for en pause. Så ja. Et kort indlæg herfra, men jeg håber at du forstår. Og jeg håber at du forstår, at jeg kommer tilbage – og jeg har en masse planlagt, som bare lige skal føres ud i livet først.

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *