En lille privatlivs opdatering

20. juni 2018EmmaEngmark
Blog post

Billeder af Astrid Hovman // Hat: Bronte Amsterdam

Hej piger og velkommen tilbage til bloggen. Nøj, der er godt nok stille på min blog og min instagram for tiden.. Og denne gang kan jeg ikke en gang klantre mit arbejde – men at vi er i fuld sving med at flytte. A og jeg har købt drømmehuset i Slangerup, som vi flytter ind i til august, men i mellem tiden har vi en lille måned hos hans forældre, hvor vi bor indtil vi får nøglerne til vores nye hjem. Så den sidste uges tid, har vi pakket lejligheden i flyttekasser, sat møbler på et lager rum og malet hele lejligheden, så den er klar til den nye ejer.
 
Jeg må indrømme at det har været lidt mærkeligt, at skulle pakke de sidste tre år ned i kasser. Til september ville A og jeg have boet i lejligheden i Vanløse, i tre år. Han har boet der i syv år nu. Syv år! Og selvom det med hånden på hjertet, aldrig har været min yndlings lejlighed, så er der så mange minder knyttet til denne lejlighed. Ikke nok med at det er den lejlighed, som A og jeg har delt i så mange år. Men det er også den lejlighed, hvor vi valgte at anskaffe os en hund sammen. Han friede til mig, mens vi boede i den lejlighed. Og vi blev gift, mens vi boede i den lejlighed. Jeg glæder mig som et lille barn til juleaften, til at få nøglerne til vores nye hus – men jeg sidder også med en lidt trist følelse, for på en måde føles det som om at et kapitel slutter. The end of an era. Men selvfølgelig også starten på et nyt kapitel.

I går flyttede vi det mest nødvendige til Skævinge, hvor vi nu har indtaget hans forældres sovesofa. I dag får vi styr på de aller sidste ting i lejligheden, inden vi kan lægge nøglerne på køkkenbordet og sige tak for denne gang. Nu tager vi hul på det kapitel, der kan give mig helt ondt i maven af bare spænding. Det er kapitlet med livet på landet. Kapitlet i et rækkehus, med have til os og hunden – jeg glæder mig til at sidde ude i vores have, en sommer aften med en kop kaffe og mine to bedste mænd (altså A og hunden, haha) Jeg glæder mig til at have hele to toiletter at gøre rene (ja, det kan man faktisk glæde sig til, når man er vant til kun at have ét, lille Københavner toilet..) og jeg glæder mig til at kunne invitere venner og familie over til middag, i et hjem, hvor der faktisk kan sidde mere end bare fire mennesker.
 
Og ikke mindst glæder jeg mig til kapitlet om børn! Ikke at jeg hverken er gravid eller at vi prøver – bare for at understrege dét. Men det bliver i dette hus, at vi en skønne dag sætter et barn i verden, og jeg glæder mig til den dag, hvor A og jeg ikke bare har titlerne som mand og kone, men titlerne “mor og far”.
 
Så ja, der er lidt stille på mine sociale medier. Men der er altså en god grund til det. Jeg er i gang med et nyt kapitel. Og jeg glæder mig til at dele meget mere med jer.

1 Comments

  • Lullumut

    20. juni 2018 at 19:21

    Hvor hyggeligt – og tillykke 🙂 Jeg bor ca. 8 km. derfra i en lille naboby 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post