En nostalgisk oplevelse

I weekenden var jeg inde og besøge en veninde, der bor på Østerbro. Jeg har kendt hende i en del år efterhånden, og hele vores venskab startede faktisk med en delt interesse i at blogge og tage billeder. Faktisk fandt jeg hende på instagram dengang, og synes at hendes stil og billeder var så flotte, at jeg skrev til hende og spurgte om vi skulle hjælpe hinanden med at tage billeder. Og utroligt nok sagde hun ja, og sådan startede vores venskab.

Der er ikke meget “blogger life” over vores venskab mere, hvilket måske er fordi vi begge to er vokset lidt fra det. Da jeg stadig boede i Vanløse, mødtes vi 1-2 gange om ugen, for at skyde billeder til hver vores blog, som flittigt blev opdateret sammen med instagram, der var fyldt med outfit billeder og accessories i forskellige farver og mønstre. Og jeg elskede den tid! Men det er ikke rigtig noget jeg gør mig i mere. Både fordi jeg nu bor i Slangerup, men også fordi jeg sjældent opdatere min blog, for at lægge et indlæg op om ren mode. Det er jeg ærlig talt ikke mode entusiast nok til mere, hehe.

Jeg elsker stadig at tage billeder. Både af mig selv og andre. Men det er sjældent at jeg tager billeder for at vise en speciel tøj del frem, så er det mere for at prøve en ny teknik eller idé, som jeg tænker kan være flot til et billede. På mange måder, er jeg vokset fra “blogger livet”.

Men alligevel kunne jeg ikke dy mig, da min veninde sagde at jeg bare kunne tage mit kamera med, hvis jeg havde lyst til at tage nogle billeder. Altså.. Det siger jeg jo aldrig nej til. Så dér gik vi. En søndag eftermiddag, på Østerbro’s gader, for at finde en husmur, som jeg synes kunne passe ind i min stil. Det var virkelig som i gamle dage. At bruge timevis på at lede efter en væg at posere op ad. Og forsøge at ignorere de utallige mennesker, der stadig ikke har vænnet sig til at folk tager billeder af hinanden på åben gade.

Jeg synes stadig at det er utrolig hyggeligt og sjovt. Og jeg elsker den process, der er i at vælge tøj, finde en lokation, tage billeder og redigere dem til et look, som jeg synes er passende. Og på en eller anden måde, var det lidt som om at mor-Emma var meget langt væk på dét her tidspunkt, lidt som om at det var 27 årige Emma, der gik og tog billeder sammen med sin blogger veninde. Og fine billeder blev det til. Så jeg blev både en nostalgisk oplevelse og et par billeder rigere. Det er jo ren win win.

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *