En personlig gave til Oskar

Indlægget er lavet i samarbejde med ByHappyMe

Så blev det fredag og weekenden står for døren. Det har godt nok været en uge fyldt med både regn, hagl, blæst, skyfri himmel og sol. Lige vejret til at blive syg i, hvilket jeg selvfølgelig også blev. Anden uge tilbage på arbejde, og jeg har allerede haft min første sygedag. Sådan er det vel, når man har været på barsel i 14 måneder, jeg har jo nærmest ikke et immunforsvar mere. Det skal i hvert fald lige bygges op igen. Så har det har været et par hårde dage, men så er det jo godt at det snart er weekend. Har du nogle spændende planer for weekenden? Min veninde og jeg skal i biografen på søndag og se Frozen 2 (ja ja, lidt sent ude) og det glæder jeg mig vildt meget til. Vi har vidst set den første Frozen i biografen tre år i træk tror jeg, da den i mange år har været fast inventar i juledagene hos Cinemaxx. Så nu må vi jo se efterfølgeren.

Ellers regner jeg bare med at skulle bruge en masse tid med mine tre banditter derhjemme. Det er jo ikke så mange timer i døgnet at jeg ser Oskar mere – ikke når jeg før så ham i alle hans vågne timer, og nu kun ser ham en times tid om morgen og højst et par timer, når jeg kommer hjem fra arbejde. Så det er skønt med lidt familie tid i weekenderne.

Find bestik med navn og bamsemotiv lige her

Men når jeg nu ikke ser ham så meget mere, så sætter jeg også mere pris på de mindre ting. Som når han smiler til mig, griner, kravler hen til mig, giver mig et kram eller et kys (eller hvad man nu kalder sådan et baby kys..) Jeg tager tit mig selv i bare at smile ad ham og tænke “nuuuurh”. Som med ovenstående billede. Amen, er han ikke sød, når han sidder der og fundere over hvad det dog er, at han har fået stukket i hånden??

Oskar har nemlig fået en gave af de søde mennesker fra ByHappyMe. Det fineste bestiksæt med bamsemotiv og graveret navn på. Og timingen passer helt perfekt, da Oskar kun får “rigtig mad” nu og derfor så småt skal begynde at lære selv at spise med bestik. Indtil videre har vi givet ham maden på hans bakkebord, hvor efter han selv har taget det og spist det. Men når han nu skal starte i dagpleje om et par uger, så skal han snart til at starte på det og lære det. Og han lærer det selvfølgelig hurtigere, hvis han spiser af flot bestik – ikke?? Hehe.

Bestiksættet består af en gaffel, en kniv, en spiseske og en teske. Alle i en god størrelse, der passer perfekt til de små børne hænder. Bestikket er lavet af rustfrit stål og tåler derfor også en tur i opvaskeren – hvilket er et absolut must med vores lille grisebasse.

Oskar fik bestikket i hænderne for første gang i går, og det er vidst tydeligt at se på billederne, at han var rimelig tilfreds med de nye redskaber. Det skulle selvfølgelig lige ses an, for det var lidt mærkeligt at kunne se sig selv i skeen. Men da han først havde vænnet sig til det forringede spejlbillede, så røg det hele i munden og det betyder altid, at det er godkendt. Og fremragende at spise kartoffelmos af.

Jeg havde ikke før hørt om ByHappyMe, og nu da jeg kender til det, er jeg næsten ked over at jeg ikke kendte til det før. For hold nu op, hvor har de mange søde ting – og rigtig mange ting, der kan personliggøres til de kære små. Sutter, navne mærker og bestiksæt. Alle deres sutter er 100% BPA-fri, PVC-fri og phthalat-fri, og det er trods alt rart at vide hvad ens barn stikker i munden største delen af tiden.

Lige nu kører de med gode rabatter på deres hjemmeside, så det er om at slå til nu, hvis du også vil have et fint bestiksæt med navn til din bebs – eller en bebs, du holder af. Som for eksempel dette fine sæt, der indholder en masse lækre ting og er perfekt som dåbsgave, fødselsdagsgave eller en “bare fordi” gave.

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *