Er du min nye model?

9. december 2017EmmaEngmark
Blog post

Jeg har brug for DIN hjælp!

Okay, lad mig forklare.

Nu har jeg efterhånden blogget i en god del år – ikke lige på denne blog, der kun har eksisteret siden marts, men på andre blogs. Og jeg elsker at blogge. Jeg elsker at skrive, udfordre mig selv, møde nye mennesker og jeg elsker ikke mindst at tage billeder og redigere dem.

Jeg tager altid mine billeder selv – bortset fra dem af mig, de bliver oftest taget af Malue eller andre veninder, der lige melder sig. Og det har længe været lidt af en passion for mig, da jeg elsker at skabe en historie med billeder, ligesom jeg elsker at lege med forskellige måder at redigere billederne på.

De sidste to års tid, har jeg ejet et Olympus Pen kamera, som egentlig er fint nok, men jeg er bare ikke helt tilfreds med kvaliteten mere. Derfor har jeg også investeret i et nye Canon kamera, som lige pt befinder sig i Tyskland hos mine forældre. Men når det så kommer til Danmark, vil jeg prøve at gå seriøst ind på at tage billeder. Både af landskab, dyr, produkter og ikke mindst personer.

Og her kommer DU ind i billedet – bogstavlig talt.

For jeg begynder allerede nu, at lede efter personer, der er friske på at stå model til et par billeder. Det jeg vil satse mest på, er selvfølgelig blogger verden, hvor jeg godt kunne tænke mig en masse fede billeder til en portfolio af en masse lækre damer, i smukt tøj, op og ned af Københavns gader.

Selve set up’et til billederne, bliver aftalt med den individuelle person, om hvad de selv godt kunne tænke sig. Jeg har selvfølgelig også selv en masse idéer til gode billeder.

Det praktiske:

 • Da jeg selv bor i København (Vanløse nærmere betegnet) skal du helst også komme fra den del af landet.
 • Det er ikke betalt. Men du får selvfølgelig en kopi af de billeder, der bliver taget. Derfor kan det være oplagt hvis du selv har en blog, da jeg så stiller op som din fotograf.
 • Jeg redigere selvfølgelig billederne på den måde, som jeg bedst kan lide billederne, men hvis du helst vil have dem rå, kan det også sagtens arrangeres.
 • Jeg tænker at sætte gang i projektet i starten af næste år, men vil gerne finde et par modeller allerede nu.

Lyder det som noget for dig?

Så send endelig en mail til emmaengmark@gmail.com og lad os snakkes ved.

På forhånd tusind tak!

2 Comments

 • Konkurrence tid – Kaffe og kjoler

  13. december 2017 at 08:32

  […] og fremmest vil jeg bare sige tusind tak til alle jer, der skrev til mig angående dette indlæg og er friske på at hjælpe mig med mit kommende foto projekt. Jeg er super taknemmelig over alle […]

 • Status på mit foto projekt – Kaffe og kjoler

  16. januar 2018 at 21:23

  […] kan I huske fra dette indlæg, at jeg snakkede lidt om at jeg gerne ville blive bedre til at tage billeder. Jeg vil gerne […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post