Et år siden.. April måned

1. april 2018EmmaEngmark
Blog post

– Læs historien om vores forlovelse

Godmorgen piger! Håber at I alle sammen har det rigtig godt.

Glædelig 1 april – husk nu ikke at fald for alt hvad I hører, haha. For præcis et år siden, gik A på knæ og spurgte om jeg ville gifte mig med ham. Der var vitterligt nogen, der ikke troede på os, da vi lagde det op på de sociale medier. Alle kommer jo med en fake graviditet eller giftemål i dag – men vores historie var altså god nok.

Eftersom min blog fyldte et år i sidste måned, kan jeg endelig lave små tilbageblik på bloggen, til hvad der skete for et år siden. Så derfor ville jeg starte med april måned. På det her tidspunkt sidste år, var der virkelig gang i bloggen. Jeg havde blod på tanden og jeg skrev det ene blog indlæg efter det andet. Så der var masser at tage af, da jeg skulle vælge de highlights, som jeg gerne ville dele. Jeg håber I kan lide de gamle indlæg.

– Delte dette forårs agtige outfit

– Fortalte hvordan jeg får mere tid til at læse bøger

– 6 måder at vågne op i bedre humør

– Afslørede hvor man kan få den bedste is i København

– En guide til at style neutrale farver

– Delte 100 ting, du kan være taknemmelig over

– Et par gode tips mod en dårlig dag

– Afslørede mine guilty pleasures

– Gav en anmeldelse af Petra Elsker Sig Selv

– Delte 5 ting som jeg har lært af at blogge

– Gav 5 tips til kampen mod sukkertrangen

2 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post