Et år siden.. Maj måned

11. maj 2018EmmaEngmark
Blog post

7 tips til øget produktivitet.

Glædelig fredag alle sammen! Har I nogle spændende weekend planer? Selv har jeg en masse planer med et par venner og en par middag på lørdag, som jeg glæder mig helt vildt til! Men inden vi kan få lov til at nyde weekenden, tænkte jeg hurtigt at dele endnu et ‘et år siden‘ indlæg.

Sidste år, på denne tid, var A og jeg i fuld gang med at planlægge vores bryllup, da vi kun havde fem måneder til at sammensætte hele dagen. Så i maj måned fik vi sendt invitationer ud, jeg fik købt min kjole og mine sko. Så der var ikke mange indlæg at dele ud af, da der var rigtig meget fokus på vores kommende bryllup. Men der var dog også et par andre indlæg, der havde høj fokus på velvære og planlægning.

Jeg håber I kan lide de gamle indlæg.


Vores bryllups invitationer.

Lækre bukser fra Zaful.


De bedste freak shakes i København.


Sidste års forårs look.


5 tips til at komme hurtigt ud af døren.


Mine brude sko.


Sådan afstresser du efter en lang dag.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post