Et besøg hos Storm B

Find Storm B lige her.

FB (før baby) var Anders og jeg ret tit ude at spise. Især da vi boede i Vanløse, og derfor ikke havde så langt ind til centrum af København. Et af de steder vi altid har været rigtig glade for, har været Spisebar 20 . Maden er fantastisk! Og da ejerens datter så åbnede sin egen lille café på Nørrebro, skulle vi selvfølgelig også se hvad det var for noget. Og nu har vi så været der en del siden – Oskar havde også sin første tur for ikke så længe siden. Det er bestemt ligeså lækkert som de andre familie restauranter. Råvarerne er friske og i god kvalitet, der er fokus på økologi. Brød og kager er hjemmebagt, og det er virkelig et kæmpe plus i min bog.

Sidst vi var på besøg, kom vi i en hverdag og skulle have en brunch. Normalt re der kun brunch i weekenden, men vi kunne alligevel få serveret en super lækker brunch tallerken. Så servicen er altså også helt i top. Stedet er hyggeligt indrettet med levende lys, lyskæder, hyggelig baggrunds musik, puder, tæpper, spil. Det er bare hyggeligt!

De har altid en ny ugens ret til aftensmad, så der er altid god variation på menu kortet. Så mangler du et sted til brunch eller lækker aftensmad, så tag et smut forbi Storm B.

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *