Få 30% på måltidskasser fra HelloFresh

Lavet i samarbejde med HelloFresh

Som fuldtidsarbejdende familie, med en dreng på halvandet år, kan det nogle gange godt være lidt presset, at skulle finde tiden til at handle og lave lækker mad, når først vi alle sammen er kommet hjem fra arbejde og dagpleje. Vi stiler som regel efter at spise 17-17:30, da Oskar skal i seng omkring klokken 19. Det er ofte lige en time som jeg har, fra jeg kommer hjem til at vi skal spise. Tiden er knap, og det er ikke så tit at vi er gode til at handle stort ind i weekenden til hele ugen. Derfor er HelloFresh blevet en ren lifesaver for os!

Vi har modtaget to måltidskasser fra HelloFresh indtil videre, og vi er virkelig overraskede over hvor langt vi kan få det til at række. Med første kasse fik vi mad til 3 dage, for 4 personer. Det fik vi til at række til fem dage – så med to dage hvor vi henholdsvis spiste hos A’s forældre og tog en tur på McD, så var der faktisk mad til en hel uge i den ene kasse. Da vi fik kasse nummer to, kom A’s forældre spontant til middag, så vi var både A og jeg, min mor, og svigerforældrene. Og vi kunne alle spise med på ét måltid. Altså.. Jeg er imponeret!

Førhen, lavede vi ofte de samme 4-5 retter, og hverdags maden var derfor ret tit meget ensformig. Hvilket både er lidt kedeligt for os, men også for Oskar, der næsten hver dag spiser sig mæt i det som vi også spiser. Det har været så skønt, at kunne præsentere ham for forskelligt mad, som vi aldrig selv har lavet. Vi fik risotto med i den første kasse, og Oskar var ligeså vild med det som os og endte endda med at spise to portioner.

Man kan vælge mellem 4 forskellige slags kasser: vegetarisk, hurtig, familie venligt og klassisk – her har vi taget den familie venlige udgave, så vi er sikre på at der ikke er for mange spændende krydderier i, som Oskar alligevel ikke vil spise. Hver uge, kan du vælge i mellem 9 forskellige retter, så du har god indflydelse på hvad du får, så du ved at det er noget som du og familien kan lide. Og jeg elsker at det ikke bare er lasagne og kødboller det hele, men der faktisk er spændende og nye retter at vælge i mellem.

Vi er glade for vores nye ordning – og måske vil du også prøve det? HelloFresh har nemlig været så søde, at give mine følgere en god start på deres måltidskasse ordning, så du på dine to første ordre, får hele 30% rabat. Og jeg vil næsten vædde med at du ikke kan handle billigere ind til 3-4 dage selv. Det er da værd at give et skud!

Brug dette link og få dine 30% rabat hos HelloFresh

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *