Få dit yndlings billede, lavet til en smuk illustration

Illustration modtaget i gave af aEMMEstudio

Nogle billeder, betyder bare mere for os end andre. Bryllups billeder, baby billeder, billeder af vores første hjem, vores forældre, bedsteforældre. Billeder siger mere end 1000 ord, og vi har nok alle et særligt billede, som vi bare holder lidt mere af. For mig, betyder dette billede alt verden. Jeg elsker det billede! Billedet er fra vores bryllups dag, hvor vi fik taget billeder nede ved Amager Strandpark. Hvorfor lige netop dette er min favorit, det ved jeg ikke helt, for jeg har mange andre smukke billeder. Men der er noget ved dette billede, jeg bare elsker. Og det har også været min baggrund på min telefon lige siden.

Jeg var derfor slet ikke i tvivl om hvilket billede jeg ville bruge, da aEMMEstudio spurgte om jeg ville have en illustreret tegning af valgfrit billede. Det er simpelthen blevet så smukt, og jeg elsker alle de detaljer, som hun har fået frem i billedet – som nok kun er synlige, hvis man zoomer ind på billedet.

Jeg overvejer lidt at få billedet lavet om til et billede, til vores soveværelse. Det er så unik, at jeg synes det fortjener at blive vist frem. Så det er lidt i overvejelserne. Hvis du også kunne tænke dig en illustration af dit yndlings billede, så bliver det lavet super professionelt og meget hurtigt. Fra jeg sendte billedet til jeg modtog min illustration, gik der knap 15 timer. Jeg er så imponeret over hvor hurtigt hun kunne få dette lavet. Så et lille tip fra mig, hvis du står og mangler en personlig gave eller bare synes at det kunne være fint i din egen stue.

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *