Ferie tid

Ferie, ferie, ferie. Jovist, jeg har kun været på arbejde i små tre uger, men det er alligevel tiltrængt med noget ferie. Efter at have været jobsøgende siden november måned, startede jeg 1 juli hos BMW og jeg havde helt glemt hvor hårdt det er, at starte op på en ny arbejdsplads og lære nye færdigheder, og nye mennesker at kende. Så jo, det er faktisk allerede tiltrængt med en lille pause.

Så nu står den på to ugers ferie. En uge med mand og barn, og en uge kun med barn. Anders havde ferie i sidste uge sammen med Oskar, så vi på den måde får dækket hans dagplejemors 3 ugers ferie ind. Det er jo ikke meget, som man sparer op på sådan en a-kasse.

Umiddelbart har vi ikke så mange planer. Vi ville gerne have lejet et sommerhus, eller have haft et par dage i Lalandia for eksempel, men vi var alt for sent ude med at booke, så inden vi fik set os om, var alt booket. Og det er jo ikke ligefrem fordi vi har vejret med os, når de lover en hel uge med regn. Men mon ikke at vi nok skal få tiden til at gå alligevel.

Her i weekenden, nød vi lige de sidste solskins dage i Dyrehaven, hvor vi var med til at fejre Oskar’s bedste venindes fødselsdag. Vores søde nabo pige fyldte 3 år, og der var sørget for det hyggeligste set up midt i skoven med mad, drikke og spil. Og dét er lige efter Oskar’s ånd. Han elsker at være udenfor, og han elsker at kunne få lov til at løbe rundt og larme, uden at nogen kan få ondt i hovedet over det – mest hans forældres problem..

Oskar og Anders var i dag en tur i Sverige med Oskar’s farfar, mens jeg blev hjemme og fik styr på et par praktiske ting. Blandt andet trængte hele huset til en kærlig hånd, efter at de to herre havde været alene hjemme hele sidste uge, hehe. Og på grund af nyt arbejde med lange dage, var jeg også kommet håbløst bagud med diverse samarbejder og billeder. Så der har været nok at tage fat på. Og jeg tror stadig godt at jeg kunne have brugt et par timer på de forskellige projekter, men måske det også er meget godt at være tvunget til at tage et par dage, helt uden at tænke på content i alle mulige forskellige former.

Så nu holder vi ferie, og jeg glæder mig til gode oplevelser og minder med mine drenge.

Don’t mind Oskar’s lidt hævede øje.. Vi ved ikke helt hvad der er sket, men lægen mener at han har fået et insekt bid af en art. Han får salve, så alt er godt.

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *