Fine forårs sko fra Skechers

24. april 2018EmmaEngmark
Blog post

– Sko: Skechers – Modtaget i gave –
– Billeder af Astrid Hovman

Når det kommer til sko, er jeg nok ikke den mest ‘pigende’ pige. For jeg har faktisk ikke ret mange sko. Når jeg finder et godt par, så bruger jeg dem næsten til de går i stykker – se bare disse støvler, som jeg næsten har levet i det sidste halve år. Og det har ikke altid været sådan. I mine sprøde teenager år, havde jeg mange forskellige sko. Støvler, hæle, ballerinaer, sandaler. Og nu kan det tælles på to hænder, hvor mange sko jeg har i skabet.

En stor del af grunden til det, er at jeg er blevet rimelig kræsen med mine sko. De skal være gode at gå i. Jeg vil ikke bare købe hvad som helst, der i sidste ende kan skade mine fødder mere end de gør gavn. Og hvis I har fulgt med på bloggen længe nok, så kan I måske også huske dette indlæg, hvor jeg købte de mest fodformede sandaler nogensinde? Men det er samtidig også de mest behagelige sandaler, jeg nogensinde har ejet og det var klart mine mest brugte sandaler sidste sommer – og de har allerede været ude på deres første gå tur i år.  Jeg vælger i hvert fald kvalitet frem for kvantitet, når det kommer til sko og derfor skal dagens indlæg også handle om et par gode – og flotte – forårs sko.

Jeg har været så heldig at modtage disse lækre sko fra Skechers, og de har virkelig været en favorit hos mig siden. Skoen har en lækker ‘memory foam’ sål, der giver dine fødder det bedste og blødeste underlag. Og noget, der virkelig tæller op hos mig, er at de ikke har givet mig vabler – ikke engang på deres jomfru tur, der ellers altid efterlader en lille vabel på hælen. Og så er de simpelthen bare så fine og feminine!

Glimmer, sløjfe og komfort – hvad mere kan man ønske sig?

11 Comments

 • Eline Tychsen

  25. april 2018 at 10:44

  De er godt nok fine!!

  1. EmmaEngmark

   27. april 2018 at 22:05

   Tak, smukke ;*

 • Marie Terese Duhn

  25. april 2018 at 13:49

  Sikke fine sko! Og dejlige billeder af dig – som altid 😀
  Knus og kram

  1. EmmaEngmark

   27. april 2018 at 22:05

   Åeh tak, søde du <3

 • Astrid

  25. april 2018 at 20:04

  De er så fine til dig dine Skechers! Var lidt misundelig da vi skød billederne 😉

  1. EmmaEngmark

   27. april 2018 at 22:07

   Taaaak, søde ;*

 • Camilla

  26. april 2018 at 10:14

  Jeg har det på præcis samme måde som dig. Jeg har også kun ganske få par sko, og for mig er det også komfort, der langt hen ad vejen er det vigtigste. Jeg vidste egentlig ikke, at Sketchers lavede sådan nogle fine sko! Dem må jeg hellere lige få set lidt nærmere på (:

  1. EmmaEngmark

   27. april 2018 at 22:06

   Nej, jeg troede faktisk også at deres sko var lidt mere.. Ja, kedelige? Men jeg er helt vild med dem her – så fine og helt perfekte til forår og sommer 😀

 • Freja

  26. april 2018 at 14:18

  Jeg har virkelig mange sko, i hvert fald hvis du spørger min kæreste. Men der er faktisk kun et par stykker som jeg går med næsten altid, men det skifter lidt efter sæson. Men når jeg endelig finder et par sko som bare er spot-on, så går jeg dem også helt i stykker 😉

  1. EmmaEngmark

   27. april 2018 at 22:06

   Man skal jo også bruge det, der er godt 😉 Selvom det ville være rart med lidt flere af skifte imellem, i mit tilfælde :p

 • Blog serie, part 2. De betalte/sponsorerede indlæg – Kaffe og kjoler

  10. maj 2018 at 09:11

  […] Læs også: Fine forårs sko fra Skechers […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post