Forårs fornemmelser og tyveriet i Kongens Have

30. marts 2018EmmaEngmark
Blog post

Hej søde piger. Glædelig lang fredag. Jeg håber at I alle sammen nyder påsken indtil videre. Selv har jeg haft en lidt blandet start på den lange weekend. I går var vi til en hyggelig housewarming hos nogle venner, men da jeg havde planer i dag ved ti tiden, gik vi tidligt for at være friske. Jeg mødtes med Astrid i Kongens Have, for at skyde nogle outfit billeder og drikke lidt kaffe – men vi kom aldrig så langt, da min taske simpelthen blev nuppet mens vi tog billeder af Astrid. Amen! Det klassiske tricktyveri, og jeg er nu en taske, en telefon og en pung fattigere..

En ting er at det selvfølgelig er rigtig øv at miste sine ting på den måde – især tasken, som jeg havde fået af A og endda fået stemplet med mine initialer – men at stå uden sin telefon midt i byen, så bliver man altså pludselig lidt handicappet. Havde det ikke været for Astrid, så havde jeg hverken kunne komme hjem eller ringe til A for at hente mig. Det var ærlig talt lidt skræmmende. Men det er jo her at man må minde sig selv om, at det bare er materielle ting – ingen kom til skade. Og heldigvis for det da!

Så nu sidder jeg her med en sygelig trang til at tjekke min telefon, kun for at blive mindet om at den er over alle bjerge nu. Og af alle dage, hvorfor så lige få stjålet sine ting, når intet har åben og man ingen kan ringe til? Så jeg har ikke været helt tilfreds med de mange helligdage i dag – thank God, for en almindelig lørdag i morgen.

– Jeans: Vero Moda – Cardigan: Creme Fraiche – Top: Zara – Stiletter: Malene Birger
– Taske: Malene Birger – Solbriller: Rayban

Nå. Men ud over at jeg synes verden er lidt ond i dag, så fik vi virkelig taget nogle smukke billeder – hvis jeg selv skal sige det. Forleden dag, fandt jeg disse smukke Malene Birger stiletter bagerst i skabet. Problemet med at bruge de samme sko igen og igen, er at man glemmer de skønne sko, som man ellers har i gemmerne. Så i dag skulle de endelig luftes igen. Og jeg knuselsker dem stadig som da jeg først købte dem.

Hele looket er faktisk stylet udfra stiletterne. Og hvis der er noget som jeg elsker til stiletter, så er det skinny jeans! I sidste uge købte jeg disse fra Vero Moda, som simpelthen sad så godt, at jeg endte med at købe et par til. Når man endelig finder en buks, der passer perfekt, så er det jo om at hamstre, hehe. For at få lidt forårs fornemmelser ind i looket også, satte jeg det sammen med en løs top og min yndlings jakke til de varmere grader – også selvom det ikke var så varmt at tage billederne, men det ser da i det mindste lidt forårs agtigt ud!

Hvad synes I om looket?

10 Comments

 • Emilie Ildstein

  30. marts 2018 at 22:57

  Det lyder som en ubehagelig oplevelse! Jeg ved slet ikke hvad jeg skulle gøre i sådan en situation. Derfor har jeg altid min taske som klistret til mig, når jeg går rundt i gaderne❤️

  1. EmmaEngmark

   30. marts 2018 at 23:13

   Man føler sig også helt fortabt. Især uden telefon, så er man altså pludselig rimelig lost. Heldigvis for gode veninder og sød mand <3 Men ja, tro mig, den kommer heller aldrig ud af mit synsfelt igen 😉

 • Betina |Betinaschou.dk

  31. marts 2018 at 09:58

  Øv for en træls oplevelse, og så ærgeligt at få taget sine private ejendele. Det er ikke i orden at folk ikke kan kende forskel på dit og mit.
  Men hvis det kan være til nogen trøst, så ser du altså brandgodt ud i dit outfit. Flotte billeder og lækre stiletter ❤
  Hav en god dag.

  1. EmmaEngmark

   31. marts 2018 at 11:44

   Ja, det er virkelig en øv oplevelse! Og især lige i påsken, hvor ingen forsikrings selskaber har åben.. Men det hele går jo nok, det er jo bare materielle ting 😉

   Men tusind tak for din søde kommentar <3

 • Astrd

  31. marts 2018 at 17:34

  Hvor er de bare blevet flotte dine billeder søde Emma ❤️❤️

  1. EmmaEngmark

   31. marts 2018 at 19:08

   Jeg har fået mig en ret god fotograf 😉 Glæder mig til at se dig på mandag <3 Under bedre forhold forhåbentlig, hehe!

 • BLOGBYCC

  31. marts 2018 at 20:53

  Omg! folk er ikke så lidt frække, har HELDIGVIS aldrig oplevet nogle stjæle fra mig personligt, må være frygteligt!

  1. EmmaEngmark

   1. april 2018 at 07:36

   Jeg har desværre prøvet det en gang før – også med mobil, pung, nøgler og det hele. Man føler sig virkelig fortabt. Især når nøgler og sygesikring forsvinder på samme tid.. Men heldigvis kan alt jo erstattes 🙂

 • Blomster blusen i Nyhavn – Kaffe og kjoler

  23. april 2018 at 16:37

  […] godt kan lide at spise en kage til kaffen, haha. Disse jeans har jeg også snakket lidt om før, i dette indlæg – og det er stadigvæk mine absolut yndlings jeans. De sidder så perfekt og de holder […]

 • Interview med blogger Sophie Hrefna – Kaffe og kjoler

  6. juni 2018 at 21:08

  […] siden det sidste interview, og det går faktisk helt tilbage til da jeg fik stjålet min telefon i Kongens Have. For jeg lavede faktisk et interview med Sophie for et par måneder siden, men optagelserne […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post