Forårs nyheder – Zaful wishlist

13. april 2017EmmaEngmark

Kjolen på ovenstående billede er fra Zafullignede her.

I et tidligere indlæg, fortalte jeg lidt om min kærlighed for kjoler. Hvilket også er en af grundene til at jeg elsker de varmere måneder så meget, så man nemlig kan rende rundt i fine, lækre sommer kjoler. Og nogen som virkelig forstår min kærlighed til kjoler – og tøj generelt – er firmaet bag hjemmesiden Zaful. Jeg har netop indgået et spændende samarbejde med pigerne fra Zaful og ser så meget frem til at modtage nogle super fine kjoler, som jeg glæder mig til at dele med jer.

Lige nu overvejer jeg om det skal være en lækker blonde kjole eller måske en blomstret slip dress? Men det er så svært at vælge – lidt ligesom et barn i en slik butik, hehe. Samtidig er jeg også blevet helt vild med disse blå blonde kjoler, ligesom et fint sæt, kunne være lækkert at have til sommer.

Hvad er jeres sommer must haves?

Blå blonde kjole / Blomster printet kjole / Blå midi kjole / Blåt og hvidt sæt / Palme top /
Hvid crop top / Hvidt sæt / Solbriller / Marmor armbånd

1 Comments

 • Mianda

  5. september 2017 at 04:01

  Hi dear,
  This is from girlmerry. We are a store focus on trended fashion and life style clothes, which includes dresses, tops, bottoms, swimwear, lingerie, My team and I really like your posts on the blog, and we’d like to invite you to work with us to promote our brand and products. We could offer you freebies or coupon code and we also sponsor giveaways.
  Look forward to our cooperation.
  Best wishes,
  Miranda
  http://www.girlmerry.com

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post