En livsstilsblog af Emma Engmark

Forårs nyheder – Zaful wishlist

Kjolen på ovenstående billede er fra Zafullignede her.

I et tidligere indlæg, fortalte jeg lidt om min kærlighed for kjoler. Hvilket også er en af grundene til at jeg elsker de varmere måneder så meget, så man nemlig kan rende rundt i fine, lækre sommer kjoler. Og nogen som virkelig forstår min kærlighed til kjoler – og tøj generelt – er firmaet bag hjemmesiden Zaful. Jeg har netop indgået et spændende samarbejde med pigerne fra Zaful og ser så meget frem til at modtage nogle super fine kjoler, som jeg glæder mig til at dele med jer.

Lige nu overvejer jeg om det skal være en lækker blonde kjole eller måske en blomstret slip dress? Men det er så svært at vælge – lidt ligesom et barn i en slik butik, hehe. Samtidig er jeg også blevet helt vild med disse blå blonde kjoler, ligesom et fint sæt, kunne være lækkert at have til sommer.

Hvad er jeres sommer must haves?

Blå blonde kjole / Blomster printet kjole / Blå midi kjole / Blåt og hvidt sæt / Palme top /
Hvid crop top / Hvidt sæt / Solbriller / Marmor armbånd

You Might Also Like

Leave a Reply