Hverdags tanker

Tanke mylder. Det kender vi nok alle sammen. Og i disse dage, går jeg rundt med rigtig mange tanker – både store og små. Og nogle gange er det bedst bare at komme af med de mange tanker, der fiser rundt inde i ens hoved. Derfor denne føljeton, som jeg regner med at lave det til.

  • Unfollow de mennesker, der ikke bringer dig glæde i din hverdag. Både på de sociale medier, og i det virkelige liv. Du skal ikke bruge tid på folk, der ikke vil dig det bedste og som egentlig kun gør dig utilpas at bruge tid sammen med. Det er ikke så let at skære venner fra, men efter selv at have gjort det ved en del “venner” kan jeg kun sige at du får det meget bedre bagefter.
  • Livet er for kort til “en dag” ting. Den kjole som du venter med at bruge, til den dag kommer. Den gode flaske vin, du gemmer til den særlige lejlighed. Det gavekort du har liggende i skuffen, til du har den rette ting at fejre. Vi har ikke tid til at gemme de gode ting, til at de en dag kan bruges. Gå med den flotte kjole, drik din yndlings vin og tag ud for at fejre, at det er en ganske almindelig tirsdag.
  • Hvorfor har folk så meget imod mundbind? Er det ikke grund nok, at det kan mindske risikoen for corona? Jeg tror at vi alle synes de er ret øv at have på, men dog nødvendige. Tag nu bare den maske på i det offentlige, og husk for pokker at dække den næse!
  • Er jeg den eneste, der er utrolig glad for at vi endelig er kommet til efteråret? Jeg elsker efterår. Årets hyggeligste årstid, hvis du spørger mig. Bladende skifter farve, vinden bliver mere frisk, vi kan klæde os i tykke, behagelige sweatre og vi finder stearin lysene frem. Personligt har jeg fået nok af sol og varme for denne gang, og byder det kolde vejr velkommen med åbne arme.
  • Jeg går hele tiden med så mange kreative tanker, og ikke nok tid til at udfolde dem. Hvilket næsten stresser mig mere end hvad godt er. Er der nogen, som har et godt system til at få et bedre overblik over ens timer i løbet af dagen? For jeg synes godt nok at mine dage er ovre før jeg overhovedet når at drikke morgen kaffen.
  • Apropos kaffe. Jeg glæder mig så vanvittigt meget til at der kommer pumpkin space latte igen #basicbitch men det er bare en fast tradition for mig, at svinge forbi og få en PSL hos Starbucks!

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *