HVISK mid-season sale

19. marts 2017EmmaEngmark

Glædelig søndag!
Jeg kan ikke være den eneste, der synes at søndage er noget så rare. Som jeg jo har snakket om i de sidste par indlæg, så har vores weekend været præget af den ene fest efter den anden. Og selv i dag, har vi været til endnu en fødselsdags fest, da Anders’ kusine fyldte år. Vi har nu endelig hentet Manny, er kommet hjem og kan begynde at slappe af efter en noget hektisk (men dog super hyggelig) weekend.

Mine søndage går som regel foran computeren. Største delen af tiden går med bloggen, men resten af tiden går med at surfe rundt på nettet og se om der skulle være noget, som jeg absolut ikke kunne undvære. En ting, som jeg elsker at shoppe hjem, er smykker. Og det brand jeg bruger rigtig tit, er Hvisk. Faktisk er jeg så vild med deres smykker, at jeg også er stylist for firmaet (se min stylist profil lige her) hvor jeg også tit får mulighed for gode rabat – tilmed også til mine læsere.
I dag vil jeg tippe jer om deres mid season sale, hvor I kan spare op til 70% på mange af deres smykker.

Jeg har selv kigget lidt på denne ring og disse øreringe, som kunne blive sådan et fint sæt.

Find HVISK’s mid season sale lige her.

Ellers håber jeg at I alle sammen har haft en super lækker weekend, og er klar til at starte på en ny, og god uge.
Hav en skøn aften.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post