I juli måned vil jeg..

12. juli 2017EmmaEngmark

Godmorgen, søde piger!
Så er vi allerede halvvejs igennem ugen og næsten halvvejs igennem måneden. Men alligevel tænkte jeg at videreføre sidste måneds indlæg, om de kommende planer og mål for måneden (hvis du ikke så sidste måned, kan du finde indlægget lige her)

I juli måned vil jeg..

  • Spise på Spise Bar 20 sammen med min kommende mand. Vi har allerede været her et par gange, men hold nu også op, hvor er det bare lækkert derinde! Så lækre tapas retter og byens absolutte bedste drinks (deres White Russian!) Restauranten er så hyggelig, og man har bare lyst til at sidde der i timevis – som vi også altid ender med at gøre.
  • I biografen igen – denne gang for at se den nye Spider-man. I know. Men jeg har forelsket mig i Marvel’s univers og jeg elsker film serien. Så selvfølgelig skal jeg også ind og se den nye film.
  • Begynde at træne! Jeg ved efterhånden ikke hvor mange gange jeg har meldt mig ind og ud af Fitness World. Men der skal i hvert fald bruges to hænder til at tælle det. Jeg elsker at træne – problemet er bare, at jeg er rigtig god til at finde på undskyldninger for ikke at komme af sted. Hvilket jo er noget pjat. Men med et bryllup lige rundt om hjørnet (snart kun to måneder til) så vil jeg gerne komme i lidt bedre form. Så i juli, skal der virkelig trænes igennem!
  • Besøge smukkere.nu, og få lavet nye negle. Som I måske kan huske fra dette indlæg, så fik jeg lagt et par lag Shellac, for at styrke mine negle og forhåbentlig få rigtig flotte negle til brylluppet. Jeg elsker at have Shellac på, da det ser super naturligt ud men stadig holder i flere uger. Lige nu har jeg haft mit på i lidt over to uger, og selvfølgelig kan man se at mine negle er vokset, men de skinner stadig og intet er skaldet af.
  • Igen er der bryllup på listen. Sidste måned blev A og jeg enige om, at holde en måned fri for bryllups planlægning. Og det var faktisk rigtig rart! Nu har vi ikke haft al verdens tid til at planlægge vores bryllup, da vi satte datoen bare fem måneder efter at vi blev forlovet, så der har været rimelig tryk på med at finde ud af det hele. Så i denne måned, er jeg gået i gang igen. Og har blandt andet fået bestilt bordkort og gæstebog. Men der er jo stadigvæk tusind ting at få styr på!
  • Gå mere op i min instagram. Jeg ved det, jeg ved det. Det lyder virkelig trist. Men jeg har virkelig været dårlig til at opdatere min instagram – mest fordi jeg ikke kan finde ud af hvilket tema jeg gerne vil køre på min profil. Men også fordi jeg har været for dårlig til at tage billeder til den – og bloggen for den sags skyld, men her er det dog lidt nemmere at lægge lidt ældre billeder op. Og jeg vil så gerne instagram, da jeg selv bruger utrolig lang tid på at kigge på andres profil og billeder. Så jeg skal bare tage mig sammen.
  • Læse mere. Som du måske læste i dette indlæg, var ugens udfordring til mig selv (og alle dem, der vil deltage) at læse mindst en bog færdig inden søndag. Jeg er rigtig god til at lytte til lydbog, og er i øjeblikket i gang med den fjerde Harry Potter, men jeg er virkelig dårlig til at sætte mig ned for at læse en fysisk bog. Jeg føler hele tiden, at jeg burde lave noget andet. Men jeg vil så gerne blive bedre til at sætte tid af til at læse, så det skal denne måned klart bruges på.

Hvad skal du bruge juli måned på?

Jeg begynder allerede på punkt nummer tre i dag, hvor jeg har taget trænings tøjet med på arbejde, for at give den gas efter arbejde. Nu skal der virkelig ske noget! Hvis du også går og overvejer at komme i gang med fitness, eller måske mangler lidt motivation, kan jeg klart anbefale at lytte til Fit Living podcast. Her snakker de selvfølgelig om fitness og motion, men kommer også ind på emner som mænds synspunkt på kvinde kroppen, kvinders egen selvtillid, motivation, det at være vegetar og meget mere. Det er så inspirerende, og det var virkelig det, der satte skub i min motivation for at komme op at træne igen.

Hav en rigtig dejlig onsdag!

1 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post