I juni måned vil jeg..

31. maj 2017EmmaEngmark

Godaften søde piger.
Så er vi allerede halvvejs igennem ugen, og igen (igen) er jeg begyndt at tælle ned til den kommende weekend. For ikke nok med at det er weekend, så er det også den første weekend af sommeren – og hvem glæder sig ikke til sommer? Det er ikke fordi der er så mange planer i denne weekend. Endnu en gang skal vi lige en tur forbi Anders’ forældre og ellers har jeg en aftale med Malue om at mødes til en Nicecream, hvis vejret er godt. Så det bliver en stille og rolig weekend, i forhold til sidste weekend, der var fuld af fest og farver.

Denne uge har også allerede budt på et par skønne ting. Anders og jeg har hentet vores vielsesringe, fået udfyldt vores ægteskabserklæring og navneændring blanket, vi har underskrevet og betalt for festlokalet, samt jeg fik hentet min brudekjole i dag, der er blevet rettet til i længden og nu er kørt hjem til min brudepige, der skal passe på kjolen indtil den skal bruges på den store dag. Så der er altså sket en hel del på bryllups fronten!

I dag tænkte jeg at starte en månedlig serie på bloggen. Meget inspireret af søde Emily, der hver måned deler et indlæg med ti ting hun vil lave i den kommende måned. Og jeg synes det er så sjovt at følge med i, og få idéer til hvad man selv kan lave. Så jeg håber også at I vil finde min serie brugbar, med de ti ting jeg vil lave i den kommende måned.

Så i juni måned vil jeg:

 • Opdatere sommer garderoben. Jeg har utrolig mange vinter ting (jakker, støvler, sweatre og så videre) liggende i skabet. Hvilket er pjat og spild af plads, når vi går sommeren og det forhåbentlig gode vejr i møde. Sidste år var jeg alt for dårlig til at lufte benene, hvilke førte til nogle utrolig hvide stænger, så jeg har lovet mig selv at gå mere i kjole i år. Både for de lækre brune ben, men også fordi jeg bare elsker at gå i kjole.
 • I biografen. Måske ikke så sommerligt at lukke sig selv inde i en biograf sal, men der er altså et par gode film i biffen, som jeg gerne vil se. Blandt andet Pirates of the Caribbean, Wonder Woman og Table 19 – sidste nævnt skal jeg til forpremiere på, på tirsdag sammen med en veninde. Jeg elsker at gå i biografen. Det er selvfølgelig hyggeligt at se en god film derhjemme, men det er bare en særlig stemning at se en film i biffen og heldigvis deler min kæreste samme mening.
 • Lytte til en masse podcast. Jeg er blevet helt pjattet med podcast – og lydbøger, men i øjeblikket er det altså podcast. Jeg lytter til det hver dag til og fra arbejde, hvilket er en god måde for mig at koble af og stresse af på, og de to podcast som jeg lytter mest til i øjeblikket er The Minimalists og Anna og Lily’s At Home With. The Minimalists handler om det at leve en minimalistisk livsstil og hvordan man kan klare forskellige emner så som børn, karriere og tøj – og At Home With, er Anna og Lily, der besøger forskellige kvinder, som de finder inspirerende, hvor de får en snak om vedkommendes hjem, karriere og liv. Så noget synes jeg er utrolig spændende!
 • Finde de sidste små ting til vores bryllup. Selvom der stadig er over tre måneder til brylluppet, vil jeg hellere have styr på alle detaljerne nu, i stedet for i sidste øjeblik. I dette indlæg snakkede vi lidt om hvor langt vi egentlig er nået med bryllups planlægningen, men vi mangler stadig de sidste detaljer så som pynt, brudebuket og så videre. Vi kunne godt tænke os at pynten er i samme tema som vores invitationer, så vi skal have fat i en masse Mason Jars, hvor jeg tænker at komme enkle blomster og lys i – enkelt og romantisk.
 • Tage en tur forbi Nicecream. Som nævnt tidligere i indlægget, har jeg en veninde date med en veninde i weekenden, hvor vi tænker at tage forbi Nicecream – som har noget af det aller lækreste is i hele byen. Og så er det jo både hjemmelavet, økologisk og vegansk. Så der er absolut ingen undskyldning for ikke at give isen et forsøg.
 • Lære at prioritere min tid bedre. Jeg kunne virkelig godt bruge et par ekstra timer i døgnet i øjeblikket. Mest fordi mit fuldtidsjob tager så utrolig meget af min tid, så der ikke rigtig er tid til andet, og især ikke bloggen – hvilket jeg ikke er helt tilfreds med. Jeg elsker at blogge, og vil så gerne opdatere bloggen hver eneste dag, som jeg gjorde i starten. Men tiden har ikke lige været med mig. Men jeg vil gøre hvad jeg kan for at ændre min rytme, og jeg starter allerede nu med at prioritere min tid en smule anderledes. Det håber jeg kommer bloggen til gode!
 • Begynde at løbe. Jeg er ikke en, der synes det er skide sjovt at træne – men jeg vil utrolig gerne. Dog har jeg indset at jeg ikke har tid (og lyst) til at bruge en masse timer i et fitness center. Og derfor må jeg jo ty til andre metoder – såsom at løbe. Jeg har ret dårlige knæ, måske noget begyndende slidgigt, og kan derfor have lidt svært ved at løbe. Men når det er sommer, og vejret er mildere, så er det lettere for mine knæ og derfor vil jeg forsøge at udnytte sommeren til at begynde at løbe. Jeg vil så gerne nå i en rimelig form til brylluppet, og så skal jeg jo starte nu.
 • Prøve en ny opskrift mindst en gang om ugen. Jeg elsker at lave mad og jeg elsker at eksperimentere med nye opskrifter. Jeg er bare ret dårlig til at kaste mig ud i nye opskrifter, da det selvfølgelig er nemmest og mest sikkert, med en opskrift man kender. Men jeg vil gerne presse mig selv lidt ud af min komfort zone og prøve nogle nye opskrifter – også fordi jeg gerne vil dele nogle mad opskrifter på bloggen, så det er jo en oplagt mulighed.
 • Læse mindst én bog. Der er da intet som en god bog. Og selvom jeg ikke læser mange bøger, men lytter til dem i stedet for, vil jeg rigtig gerne komme igennem flere bøger. Jeg elsker at fordybe mig i en bog – om det så er et eventyr eller en selvudviklings bog – men jeg er bare for dårlig til at sætte tid af til det. Lige nu er jeg faktisk i gang med den fjerde Harry Potter bog på Mofibo (og ja, jeg er kæmpe HP nørd, som jeg også har delt i dette indlæg) og en John Green bog i vente. Så jeg skal bare komme i gang!
 • Drikke drinks i solen! Næsten det vigtigste punkt. Noget af det, jeg synes er bedst ved sommeren, er de dage hvor man kan sidde og drikke drinks i solen – gerne i gode venners selskab. Ligeså hyggeligt er det, når vi får de lange og varme nætter, hvor man kan sidde og hygge med aften kaffen. Jeg elsker sommeren. Så den må gerne snart skinne igennem, så vi kan slippe for det kolde og kedelig blæsevejr, som vi har i dag.

Hvad er jeres sommer planer?

3 Comments

 • Camilla

  1. juni 2017 at 13:02

  Jeg ved ikke helt hvordan du normalt arbejder, med bloggen, men jeg kan klart anbefale at brainstorme idéer og så bare sætte dig til at skrive – også selvom, det er flere forskellige indlæg på en gang (de kan jo bare gemmes til senere brug). Benytter mig selv meget af det med, at sidde og brainstorme. Synes det er virkelig tidssparende fordi, man ikke bare sidder og kigger på et tomt indlæg, i forsøg på at komme på noget at skrive om 😀

  1. EmmaEngmark

   4. juni 2017 at 16:56

   Jeg har faktisk en bog, hvor jeg skriver alle mine idéer ned. Lige nu har jeg mange, mange sider – mit problem er bare at jeg ikke har tid til at lave mine indlæg :p

 • I juli måned vil jeg.. – Kaffe og kjoler

  12. juli 2017 at 07:26

  […] Godmorgen, søde piger! Så er vi allerede halvvejs igennem ugen og næsten halvvejs igennem måneden. Men alligevel tænkte jeg at videreføre sidste måneds indlæg, om de kommende planer og mål for måneden (hvis du ikke så sidste måned, kan du finde indlægget lige her) […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post