iDeal of Sweden’s nye kollektion og en rabat kode

27. februar 2018EmmaEngmark
Blog post

– Covers fra iDeal of Sweden‘s Kinga collection

Hej søde piger. Sikke en dejlig (og kold) dag, jeg har haft i dag. Jeg har været på pakke hentnings tur, og fået nogle skønne blogger gaver med hjem og så er det simpelthen gået igennem, at A og jeg har købt et hus. Et hus! Okay, et rækkehus, men stadigvæk. Vi har simpelthen købt en smukt rækkehus i Slangerup, som vi overtager i starten af august. Jeg kan slet ikke fortælle jer hvor meget jeg glæder mig! Og jeg glæder mig selvfølgelig også til at vise jer vores nye hjem, når vi om et par måneder får nøglerne. Men det er ikke fordi vi skal snakke om hus og have i dette indlæg, vi skal faktisk snakke om mobil covers – igen, ja. Måske har du lagt mærke til at iDeal of Sweden bliver nævnt et par gange på bloggen, og det er simpelthen fordi jeg har det bedste samarbejde med dem – og jeg knus elsker deres farverige covers!

I dag var jeg så heldig at modtage disse tre smukke covers, fra deres nyeste collection. iDeal of Sweden, har nemlig teamet up med bloggeren Dearing Kinga, om at lave tre smukke, forårs agtige covers. De forskellige covers hedder Magnolia Stripes, Geo Floral Scarf og Springtime Whimsy. Og jeg er helt pjattet med dem alle sammen! Så meget, at jeg slet ikke kan vælge hvilken en, jeg skal have på telefonen først? Hvad synes du?
 
Hvis du skulle være ligeså vild med disse smukke covers som jeg, så husk at du kan få hele 20% rabat på hele dit køb, ved at bruge min personlige rabat kode ‘kaffeogkjoler‘ ved betaling. Hvis du, ligesom mig selv, ikke har for mange farver på til hverdag, hvor perfekt ville sådan et farverigt cover så ikke være?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvad synes I om kollektionen?

5 Comments

 • Emilie Ildstein

  28. februar 2018 at 10:52

  De er mega flotte! Får lyst til at købe alle tre!❤️

 • simone

  28. februar 2018 at 18:35

  De er SÅ smukke. Jeg har faktisk lige bestilt Springtime Whimsy. De er perfekte til foråret <3

 • Jeanette Henriksen

  28. februar 2018 at 20:26

  Ej hvor er de bare søde..

  Knus Jeanette <3

 • Marie Terese Duhn

  28. februar 2018 at 20:33

  De er virkelig skønne <3
  Jeg ville vælge den med sommerfuglen – den er virkelig forårsagtig og fin 🙂
  Knus Marie

 • Vanessa

  2. marts 2018 at 17:28

  Hvor er de bare fine ☺️

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post