Insta lately #2

Der bliver snakket rigtig meget om corona virus på de sociale medier, og min profil er ingen undtagelse. For det fylder bare meget i alles hverdag i øjeblikket. Men jeg vil også mene at vi stadig skal prøve at have en så normal hverdag som muligt, så derfor vil jeg holde fast i min føljeton og lave et insta lately indlæg til jer

Husk at I kan finde min instagram profil lige her

1. Mit seneste billede på instagram, er en opfordring til at dele din konto som du bedst kan lide at følge på instagram. Simpelthen for at sprede lidt god energi, for det har vi alle sammen brug for lige nu. Så hvis du mangler lidt inspiration til nogle profiler, så tjek dette billede. 2. En hyldest til det danske forår, der virkelig viser sig fra den flotte side i øjeblikket. Det er stadig koldt, men så smukt. 3. Mit seneste samarbejde med Sweetkynd, der laver lækre vingummier lavet på økologisk rosé. Du kan læse mere om dem på dette blog indlæg. 4. Det sker jo jævnligt at der kommer et lille billede af ballademageren, og det gjorde der også lige her, da vi legede vinke leg bag de beskidte vinduer. 5. Der er jo en grund til at min blog hedder Kaffe og Kjoler, og jeg har fået et samarbejde med dinluksus.dk, der leverede gourmet kaffe bønner lige til døren. Og de har lige nu et super lækkert tilbud med 2,8 kilo lækker kaffe, til kun 300,- så længe at landet er lukket ned. 6. Det smukkeste cover fra iDeal of Sweden, der lige nu pryder min telefon. Og lige nu har de altså 50% på alt på hele hjemmesiden.

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *