Instagram lately no. 1

20. juli 2017EmmaEngmark

Find min instagram profil, lige her.

Hvis jeg skulle vælge et socialt medie, frem for andre, ville det helt klart være instagram. Det er ikke fordi at jeg selv lægger billeder op på min profil hver dag, eller har et gennemført tema (for hold nu op, det er mega svært!) men jeg elsker at kigge på andres billeder, kommentere og snakke med andre, og generelt finde nye og inspirerende mennesker at følge.

Jeg prøver hele tiden selv at udvikle min profil, og især få styr på et instagram feed, da jeg virkelig synes det er fedt når en profil har en gennemført stil, men alt ting tager jo tid, ik? I dag vil jeg hurtigt lige dele mine seks sidste billeder fra min profil – og tænkte at lave det til en løbende ting (for blog serier har vi jo ikke nok af her på bloggen, haha!) men jeg elsker selv at se og læse disse indlæg, så jeg håber selvfølgelig at I er ligeså nysgerrige som jeg.

1. Et par af mine yndlings bukser, stylet på den mest enkle men super fine måde. Selvom billederne er taget for et stykke tid siden efterhånden, så er det nogle billeder som jeg stadig deler ud af en gang i mellem. Som i dag, hvor jeg lagde dette billede op med en lille daglig opdatering. Jeg forsøger hele tiden at gøre min instagram (og min blog, for den sags skyld) så personlig som muligt, derfor deler jeg så meget af min hverdag som jeg kan. 2. I søndags udgav jeg endnu et indlæg til min Serie Søndag serie, hvor jeg kom med endnu et serie tips. Og til det indlæg, fik jeg taget dette meget enkle og stilfulde billede, der beskriver mit skrivebord rimelig godt. Planter, bøger og magaziner. Nu prøver jeg at leve et rimelig minimalistisk liv, derfor beholder jeg ikke magasinerne længere end højst nødvendigt og de ryger derfor ud, ligeså snart de er læst igennem. Less is more, i hvert fald på mit skrivebord, hehe. 3. I søndags tog A og jeg et smut til Munkebo, hvor vi besøgte min far, der er i Danmark for arbejde. En super hyggelig, lille smuttur, hvor vi (trods møg regn vejr) fik spist en is ved havnen – for det skal man jo! 4. Jeg elsker søde kartofler, og især i fritte form. Og endelig fik jeg lavet et indlæg, med opskriften på mine søde kartoffel fritter, der er så gode at det næsten skulle være løgn. De er så super nemme at lave, og så mega lækre. 5. Den sødeste, sødeste vagthund, der hænger ud af vinduet tæt på Amager centeret. Hold nu op, hvor var den bare kær – og nøj, hvor var der mange mennesker, der ligesom jeg, tog et billede eller tre af den søde hund. Den lå bare der på sin lille pude, og holdt øje med alle menneskerne. Det var simpelthen nødt til at komme med på min instagram. 6. Fra det seneste indlæg Ugens Udfordring, hvor jeg denne gang gav mig selv den udfordring at læse mere. Jeg elsker at læse, men jeg er virkelig ikke særlig god til at give mig selv tid til at sætte mig ned og nyde en bog. Jeg kommer med en update på udfordringen, på mandag.

Hav en rigtig dejlig torsdag.

8 Comments

 • Emilie Ildstein

  21. juli 2017 at 10:46

  Jeg er helt vild med dine instagrambilleder! De er SÅ fine og stilrene!❤️

  1. EmmaEngmark

   22. juli 2017 at 11:46

   Ih, tusind tak, Emilie! <3

 • Camilla

  21. juli 2017 at 12:19

  Er vild med dit feed

  1. EmmaEngmark

   22. juli 2017 at 11:46

   Tusind tak!

 • Malene

  21. juli 2017 at 14:38

  Jeg synes det ser ud som om, at du har ret godt styr på det med en gennemført stil. Det er virkeligt smukke billeder!

  1. EmmaEngmark

   22. juli 2017 at 11:46

   Årh, tusind tak for din kommentar, Malene <3

 • Instagram lately no. 2 – Kaffe og kjoler

  1. august 2017 at 17:34

  […] af alle de flotte billeder. Måske læste du med sidste gang jeg snakkede om instagram og viste mine seneste billeder, men det er i hvert fald noget, som jeg har tænkt mig at gøre til en vanlig ting. For som nævnt […]

 • Sådan redigere jeg mine billeder – Kaffe og kjoler

  3. august 2017 at 13:28

  […] en smule touch up. Og især når det kommer til instagram. Jeg har tidligere lavet et indlæg om min instagram profil, hvor jeg snakker lidt om hvor svært det kan være at få et flot feed til ens profil. Og hvis du […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post