Instagram lately no. 10

9. oktober 2018EmmaEngmark
Blog post

Find min instagram profil lige her.

Jeg elsker instagram. Og jeg tager fat i min telefon flere gange om dagen, bare for at tjekke de nyeste billeder. For mig handler det ikke så meget om det med at få likes og kommentarer på eget indhold (selvom det da altid er utrolig rart) men det er mere det med at finde inspiration til nye outfits, spændende opskrifter eller steder at se. Jeg har endda fundet veninder igennem instagram, da man så hurtigt kan se om man har noget tilfældes, i det indhold som man hver især lægger op. Det er et genialt medie, hvis du spørger mig. Selv i min to måneders lange blog og instagram pause, tjekkede jeg stadig instagram ofte, for min daglige inspiration.

Det er mit lille frirum. Der hvor jeg hurtigt kan lægge et billede op, uden at jeg behøver at skrive den længste tekst. Det er nærmest en hurtigere udgave af en blog – selvom jeg ikke vil være foruden bloggen, da jeg elsker at skrive alt for meget. Men nogle gange er det rart, bare med en masse billeder.
 
Og har du endnu ikke fået øjnene op for min instagram profil, så håber jeg da at du vil tage et smut forbi den, og se om nogle af mine billeder, måske ikke også kan inspirere dig. Hvis I selv følger nogle inspirerende profiler, så sig endelig til!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post