Instagram lately no. 2

1. august 2017EmmaEngmark

Hej, skønne piger og velkommen tilbage til endnu et instagram indlæg. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er rigtig glad for instagram og bruger dette medie flere gange om dagen – jeg tjekker måske instagram flere gange dagligt, end jeg tjekker facebook. Og selvom jeg efterhånden vil se mig selv som en, der er rimelig god til at tage digitale pauser og ikke nødvendigvis behøver at have min telefon med mig over alt, så holder jeg virkelig af at gå instagram igennem og få ny inspiration af alle de flotte billeder. Måske læste du med sidste gang jeg snakkede om instagram og viste mine seneste billeder, men det er i hvert fald noget, som jeg har tænkt mig at gøre til en vanlig ting. For som nævnt før, så elsker jeg selv at følge med i disse indlæg hos andre bloggere, og jeg tænker at det også er en god måde for mig at sprede min instagram profil lidt mere ud.

Jeg forsøger at holde mit feed rimelig ens formet, blandt andet ved at redigere alle billederne på samme måde. Og selvom jeg ikke er på niveau med andre gode instagrammere, hvis feed er on point, så synes jeg selv at det er ved at ligne noget. Jeg prøver at skabe et rimelig lyst og minimalistisk feed, hvilket til tider kan have sine udfordringer. Jeg planlægger i øvrigt snart at lave et indlæg, om hvordan jeg redigere mine billeder.

De sidste par billeder på instagram, har båret meget præg af bloggen, da jeg blandt andet brugte instagram til at reklamere for min seneste konkurrence, en opskrift på lækre dadel snacks og sidste uges udfordring. Så mødtes jeg sidste weekend med Malue, hvor vi fik en kage og en juice hos 42 raw, som virkelig er et af de lækreste steder i København, hvis du spørger mig. Jeg elsker deres kager, der har utrolig meget smag og slet ikke giver dig den tunge fornemmelse i maven, som almindelig kage nemt kan gøre. Hvis du ikke har været der endnu, så afsted med dig!

Jeg håber ellers at I har nydt det lækre vejr, som vi havde tidligere i dag. Min veninde og jeg hoppede op på vores cykler, og cyklede en tur til Ismageriet i Søborg. Og blev steget af solen hele vejen. Men det var hele turen værd, og det gør bare at man får lidt bedre samvittighed over at spise en stor og lækker is, hehe. Jeg har også nydt dagen ved at købe smukke, friske blomster, været oppe at træne, gået en lang tur med Manny og bare nydt at jeg har ferie. Når man virkelig har haft brug for en ferie, så skal den virkelig også nydes. I morgen tror jeg at dagen står på mig. Jeg planlægger at invadere den nærmeste Starbucks og opsætte et lille kontor for et par timer. Det er virkelig dér, hvor jeg får mest arbejde lavet, som jeg blandt andet også snakkede om i dette indlæg. Det er noget som jeg virkelig nyder, så jeg glæder mig til en hel formiddag bare med mig, min computer og en latte! Hav en rigtig dejlig tirsdag aften.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post