Instagram lately no. 3

2. oktober 2017EmmaEngmark

Halløj fra sommerhus i Fredericia og total afslapning. I dag har vi været en tur over grænsen – det hører jo næsten til, når man er så tæt på grænsen – men det er så også dagens eneste plan. Mine forældre og mormor har lejet et sommerhus, hvor A og jeg gæster dem et par dage, inden vi tager tilbage til København, for at holde de sidste ferie dage sammen. Men det bliver nu også rart at komme tilbage til den vante hverdag igen, selvom det altid er dejligt med ferie.

I dag er der endnu et instagram indlæg på programmet. Der har ærlig talt været lidt stille på instagram, både før og efter brylluppet. Ikke med min bedste vilje, men der har bare været så mange ting at holde styr på, at det gik ud over alle de sociale medier. Dog har jeg været rimelig aktiv på min insta story under vores bryllups rejse, så måske så I med der?

1. Et samarbejde, som jeg virkelig har været glad og stolt over at være en del af. Daniel Wellington spurgte mig nemlig om jeg ville lave et samarbejde med dem, hvilket jeg slet ikke var i tvivl om at jeg ville. Jeg fik dette smukke, smukke Classic Petite ur i guld, som er blevet mit nyt yndlings smykke. Læs eventuelt mere om samarbejdet og se mere til uret, i dette indlæg, hvor jeg går lidt mere i dybden med det. 2. Jeg lytter til rigtig mange podcast i løbet af en uge, og jeg har blandt andet delt 3 gode danske og 3 gode engelske podcast, her på bloggen. 3. Fra en super lækker brunch buffet, som A og jeg fik inden vi begyndte på vores ferie. Vi besøgte Sidecar, som jeg altid har hørt så godt om, og jeg kan sagtens forstå hvorfor. Super lækker mad, og du kan finde hele min anmeldelse af stedet lige her. 4. Jeg har fundet mit nye par yndlings bukser, som er købt i Zara – faktisk kunne jeg så godt lide dem, at jeg har købt et par både i sort og i grå. Her luftede jeg dem sammen med et par sorte pumps og min smukke Malene Birger taske. 5. Søde kartofler er klart et hit hjemme hos os. Især hvis de bliver lavet til kartoffel fritter, og den opskrift har jeg selvfølgelig delt lige her på bloggen. 6. Efteråret er blevet skudt i gang (PSL for the win!) og det betyder lækre trenchcoats. Indtil videre, bruger jeg en trenchcoat fra sidste år – selvom den mangler en knap eller to – men fin, det er den altså stadig og specielt til de grå bukser fra Zara.

Find min instagram profil, lige her.

1 Comments

  • Instagram lately no. 4 – Kaffe og kjoler

    17. oktober 2017 at 17:14

    […] er det igen tid til lidt instagram kærlighed på bloggen – se det sidste indlæg lige her. Siden sidst, vil jeg faktisk sige at der er sket en del på min instagram profil. Blandt andet […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post