Instagram lately no. 5

13. november 2017EmmaEngmark
Blog post

Find min instagram profil lige her.

Hej søde piger, og glædelig mandag! Jeg håber at I alle har fået det rigtige ben ud af sengen i dag, og er klar til en ny uge.

Læs med her, hvor du finder 8 små ting du kan gøre for en bedre start på dagen.

I dag er der endnu et instagram indlæg på bloggen. Jeg bruger selv utrolig meget tid på instagram – mere end facebook, vil jeg faktisk mene. Og selvom jeg måske ikke lægger noget op hver dag, så bruger jeg stadig instagram meget til at finde inspiration til nye billeder. Måske min instagram også kan give lidt inspiration til jer?

1. Der kommer stadig et bryllups billede eller ti på min instagram profil. Hele min telefon er proppet med bryllups billeder, og det er jo svært ikke at dele fra så stor en dag. Det seneste billede er af min brudepige og jeg. Min brudepige var Helene, som jeg efterhånden har kendt en del år. Billedet er taget lige inden vi skulle i kirken, og hvis jeg selv skal sige det, så ser vi rimelig skarpe ud, hehe. 2. Min smukke, smukke brudebuket3. Min nye yndlings kjole, som jeg også delte med jer i dette indlæg. Husk at I stadig kan få 15% på Claire Sofie‘s hjemmeside. Bare kig i forrige indlæg for at finde alle detaljerne. 4. Det er jo ikke første gang at jeg har besøgt Hotel Chocolat, men de laver altså bare de bedste varme chokolader og en usædvanlig god kaffe. Forleden besøgte jeg igen caféen, sammen med min veninde. Den perfekte måde at afslutte en photoshoot dag. 5. Et af mine absolutte yndlings billeder fra vores bryllup6. Der er efterhånden mange søde sager på min instagram. Og blandt andet efter et par besøg hos Dessert Huset. Disse to er deres jordbær milkshake, der virkelig er fantastisk! 7. Et af mine favorit looks. Høje sko, grå bukser og sort skjorte. Casual work attire. 8. Fra et af mine favorit spots til en god kop kaffe – ofte med Malue efter photoshoots. I toppen af Illum hos Original Coffee9. Fra dette indlæg, hvor jeg delte min nye yndlings sweater fra Ivyrevel.

5 Comments

 • Liselotte / Everyday Couture

  14. november 2017 at 10:54

  Elsker at følge med på din Instagram, du tager de smukkeste billeder <3

  1. EmmaEngmark

   15. november 2017 at 09:04

   h, tusind tak! <3

 • Camilla

  14. november 2017 at 11:02

  Dejlige billeder – meget forståeligt du fortsætter med at dele en masse billeder fra brylluppet. Det ville jeg også gøre, hvis jeg en dag skulle have sådan et smukt et af slagsen (:

  1. EmmaEngmark

   15. november 2017 at 09:04

   Hehe, ja man kan jo næsten ikke lade vær 😉 <3

 • Instagram lately no. 6 – Kaffe og kjoler

  1. december 2017 at 08:22

  […] dag er det igen tid til endnu et instagram lately indlæg her på bloggen. Og måske kan I se, at der er sket lidt med mit feed siden sidst? Jeg har […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post