Instagram lately no. 6

1. december 2017EmmaEngmark
Blog post

Find min instagram profil lige her.

Glædelig fredag og 1 december! Ih, jeg er altså lidt spændt på december i år – noget som jeg egentlig ikke plejer at være. Ikke fordi jeg er en jule hader (langt fra) men jeg har aldrig rigtig den der “juhu, det er jul” følelse i maven. I år er det til gengæld lidt anderledes. A og jeg har hængt to jule strømper op i lejligheden, så vi kan gå og forkæle hinanden lidt med små gaver. Og på arbejdet har vi lige sat gang i Secret Santa, så der er allerede lidt jule hygge over det. I dag regner jeg med at finde et kalender lys til os – jeg er virkelig ved at finde jule stemningen frem.

I dag er det igen tid til endnu et instagram lately indlæg her på bloggen. Og måske kan I se, at der er sket lidt med mit feed siden sidst? Jeg har eksperimenteret lidt med de forskellige filtre i et stykke tid, og sidste gang kørte jeg er lidt varmere tema, hvor jeg denne gang kører et mere sort, hvidt og køligere tema. Og jeg er faktisk ret tilfreds med det sidste nævnte. Der er stadig lidt farve på mine billeder, men i helhed ser det hele lidt mere stil rent og enkelt ud. Måske er det den stil, som jeg skal fortsætte med nu?

1. Fra dette indlæg, hvor jeg viste min nye, smukke halskæde fra Ivyrevel frem. 2. Fra et koldt photoshot sammen med Malue, hvor jeg viste en af mine absolutte yndlings kjoler frem. 3. Jeg er lidt af en kaffe elsker – og især de gode kaffer fra Starbucks. Det mest triste ved at gå hen i vinter månederne, er at vi ikke længere kan få en PSL hos Starbucks – ja, jeg er rimelig basic. Men i det mindste er deres Gingerbread latte kommet tilbage, som er næsten ligeså god. 4. Fra en skøn, skøn brunch hos Sidecar, som jeg har skrevet en lille anmeldelse af lige her5. Det bedste arbejds look, med fine bukser fra Zara og en klassiske sort skjorte. Passende til arbejde, men stadig utrolig behageligt. 6. Ja, det er vel punkt tre om igen, haha. 7. Den smukkeste blomster kjole fra Claire Sofie, som jeg viser mere frem på bloggen lige her8. Jeg har før snakket lidt om mit samarbejde med iDeal of Sweden, og jeg er stadig ligeså glad for coveret, som da jeg viste det frem her9. Der er vel en grund til at bloggen hedder Kaffe & Kjoler, og beviset er lige her.

Hav en dejlig start på weekenden!

7 Comments

 • Cathrine Rossen

  1. december 2017 at 15:54

  Jeg har det fuldstændig på samme måde med jul. Plejer også at være neutral, men i år føler jeg den lidt mere end normalt
  Dit nye insta-theme ser fantastisk ud!

  1. EmmaEngmark

   1. december 2017 at 19:22

   Hvor dejligt med en, der har det ligesom jeg, hehe :p
   Og tusind tak <3

 • Eline Tychsen

  1. december 2017 at 16:07

  Ih det er så skønt med 1 december og hvor hyggeligt I forkæler hinanden derhjemme og også på jobbet ☺️

  1. EmmaEngmark

   1. december 2017 at 19:22

   December er så hyggelig <3

 • Camilla Sofie Petersen

  1. december 2017 at 19:21

  Den kjole er bare så fin! <3

  1. EmmaEngmark

   1. december 2017 at 19:22

   Tusind tak <3

 • Instagram lately no. 7 – Kaffe og kjoler

  9. januar 2018 at 09:05

  […] første instagram lately! Ja okay, det er egentlig et stykke tid siden at jeg har lavet et ‘instagram lately‘ indlæg på bloggen, men nu er det altså i gang […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post