Instagram lately no. 8

12. februar 2018EmmaEngmark
Blog post

– Find min instagram lige her

1. I sidste uge mødtes jeg med en hollandsk instagrammer (du kan finde hendes profil lige her) til et par billeder rundt omkring i København. Hun tager super flotte billeder til hendes profil, og hun gav mig virkelig et nyt syn på hvordan man kan tage outfit billeder, så det hele ikke bare er op ad en kedelig væg. 2. Undskyld hvis I er ved at være træt af at se bryllups billeder på min instagram, men der er bare stadig så mange smukke billeder at dele. Som dette billede, der er taget lige efter at vi har sagt ‘ja’ og er på vej ned af kirkegulvet sammen, for første gang som mand og kone. 3. Hvis du endnu ikke har deltaget i konkurrencen om et lækkert ur fra Daniel Wellington, så er det bare om at komme i gang! Se dette indlæg, for regler om deltagelse i konkurrencen. 4. Det er ikke så tit at jeg deler billeder af vores hund Manny, men når jeg gør, så er det altid når han små sover med tungen helt ude at munden. For se lige hvor sød han er, haha! 5. Fra en solrig, men utrolig kold dag i København. Faktisk kunne jeg hverken mærke mine hænder eller mine tæer, da dette billede blev taget.. 6. Et af mine yndlings billeder – i hvert fald fra i år. Måske har du læst det indlæg, der hører til outfittet, hvor jeg snakker lidt om fordelen ved at have en hverdags uniform? 7. Et gammelt billede, men en klassiker. En stor kop kaffe i hånden. Og selvfølgelig fra Starbucks. 8 og 9. Fra et lille photoshoot på Magstræde, en af de fineste gader i København, hvis du spørger mig!

1 Comments

  • Instagram lately no. 9 – Kaffe og kjoler

    30. maj 2018 at 08:58

    […] my God.. Det er fire måneder siden jeg sidst har delt et instagram lately indlæg. Og hvor er der sket meget på profilen siden da. Jeg har nemlig skiftet tema – og er […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post