Instagram lately no. 9

30. maj 2018EmmaEngmark
Blog post

Find min instagram profil lige her.

Oh my God.. Det er fire måneder siden jeg sidst har delt et instagram lately indlæg. Og hvor er der sket meget på profilen siden da. Jeg har nemlig skiftet tema – og er igen, igen ved at skifte tema. Den evige kamp om hvordan ens instagram feed skal se ud. Den sidste måneds tid, har jeg holdt profilen i meget lyse og lidt slørede farver, hvilket jeg faktisk synes er rigtig smukt! Nu er jeg dog begyndt at sætte lidt mere konstrast på billederne, så jeg går ud fra at jeg stadig er ved at finde den stil, som jeg mener passer bedst til mit brand.

Men jeg er ved at have fastslået, at det i hvert fald er i de mere farve toner, at jeg har det bedst – hvilket man også kan se på bloggen, da jeg er begyndt at sætte temperaturen op på mine billeder til bloggen, mest for at det også skal hænge sammen med min instagram profil. Måske en dag jeg knækker koden til det perfekte feed?

1. Jeg er så priviligeret at have nogle samarbejder med forskellige PR firmaer i København. En af dem har lånt mig denne skønne bluse fra Bøgelund Jensen, som jeg har haft på lidt for ofte. For det er vitterligt den mest behagelige bluse, jeg nogensinde har haft på. Men der kommer mere om den i et senere indlæg. 2. Fra et fotoshoot med søde Astrid Hovman, hvor vi senere var på PR besøg rundt i byen. 3. En lazy day i sengen.. Jeg har haft lidt svært ved at finde motivationen på det sidste, som jeg også har skrevet lidt om i teksten til dette billede. Og så synes jeg bare det blev et ret godt billede, haha. 4. De smukkeste blomster træer ved Statens Museeum for Kunst. 5. Jeg elsker hatte. Men er alt for dårlig til rent faktisk at gå med dem. Dog har jeg haft denne fine hat fra Bronte Amsterdam, på et par gange – og den er bare så fin her til sommer! 6. Samme tekst som til billede 1, hehe. 7. Også et billede fra Statens Museeum for Kunst, hvor de smukkeste træer sprang ud i starten af maj. Og så er man selvfølgelig nødt til at tage et billede. 8. Tæt på Marmor kirken, er den smukkeste gade, der virkelig giver Parisian vibes. Og er så perfekt til et fotoshoot, som her hvor jeg igen var ude at skyde billeder sammen med Astrid9. Smukke kanaler ved Christianshavn, indbyder også altid til at tage et billede. #bloggerlife…

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post