Intentioner for marts

13. marts 2018EmmaEngmark
Blog post

Hej piger. Så er der endelig lidt indhold på bloggen, og min motivation er så småt begyndt at vende tilbage. Måske det er vejret, der har så stor en indflydelse på mit humør? Men marts måned er på mange måder en dejlig måned – ikke mindst fordi min kære mand har fødselsdag og skal fejres – men også fordi det er starten på foråret, og hvis dét ikke er grund nok til at være glad, så ved jeg ikke hvad der er.

I dag tænkte jeg at dele lidt intentioner for marts måned – både med planer, men også rent mentalt. Der er rigtig mange ting, som jeg gerne vil blive bedre til og begynde på, og man skal jo starte et sted. Måske I også finder lidt inspiration i det, til jeres egen hverdag.
 
Har I nogle intentioner for marts måned?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
I marts måned skal jeg..
 
● Holde fødselsdag for min mand, der fylder år på fredag. Om lørdagen skal hele familien mødes til brunch, gaver og hygge. Noget som den side af vores familie, er rigtig god til.
● Lørdagen efter skal vi holde fødselsdag for hans kusine.
● Færdiggøre et interview med endnu en sød blogger, til min lille blog serie. Forrig uge mødtes jeg med Sophie, til kaffe og en snak om hendes skønne blog.
● Mødes med lidt forskellige piger til billeder rundt omkring i byen. Jeg har blandt andet planer med Maria og Astrid, som jeg glæder mig rigtig meget til.
● Have lavet en forårs rengøring i mit klædeskab, der efterhånden er så fyldt, at det ikke kan lukke.
● Finde en ny og god ansigts scrub – så har I nogle anbefalinger, så skriv endelig!
 
I marts måned vil jeg..
 
● Opretholde meditation. Jeg har nævnt fordelene ved at meditere, et par gange på bloggen. Og jeg kan virkelig mærke en forskel i mit sind og min krop, de dage hvor jeg meditere om morgen. Mit problem er bare, at jeg ikke altid har tid til det. Og får jeg det ikke gjort om morgen, får jeg det ikke gjort – da der generelt er så mange planer resten af timerne i min dag. Så denne måned vil jeg virkelig gerne tage mig sammen, og faktisk få gjort noget ved det.
● Få styr på den søde tand, der efterhånden har taget lidt overhånd i vores husholdning – for det er ikke kun mig, der har et problem. Vi er desværre blevet lidt for gode til at spise lidt sødt efter maden, hvilket ikke bare kan ses på vægten men også mærkes på humøret. Ikke nok med at jeg vil skære ned på sukkeret, så vil jeg også lave mere mad fra bunden, så vi ikke ender med de nemme løsninger så tit.
● Få bloggen og instagram op at køre igen. Faktisk siden starten af året, har jeg haft lidt svært ved at finde motivationen og inspirationen til at blogge. Og det har intet af gøre med at jeg ikke kan lide at blogge mere, det er nok bare den våde og mørke årstid, der har sat sine klare spor på mit humør. Men jeg vil så gerne, så nu skal jeg virkelig få styr på det og få det op af køre igen.

2 Comments

  • CECILIECHRISTENCE

    16. marts 2018 at 10:04

    WOW, en flot kjole!

  • Freja

    16. marts 2018 at 14:51

    Det lyder som nogle dejlige planer for marts. Jeg har også selv har lidt svært ved at finde motivation i det her kolde, kedelige og grå vejr vi har i øjeblikket. Nu må foråret godt snart komme! Jeg er sikker på at humøret også kommer tilbage når vi først får lidt flere solstråler 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post