Interview med blogger Henriette Bøgild

29. april 2018EmmaEngmark
Blog post

– Find Henriette. Blog: bloggeronheels.dk Instagram: bloggeronheels
– Læs også seneste interview med Amalie Brohus

Så er der endelig et interview på bloggen igen. Faktisk mødtes jeg med Sophie for over en måned siden, hvor jeg interviewede hende til bloggen, men hele samtalen lå på min telefon, der lå i den stjålne taske, så det interview er i øjeblikket på hold. Men I kan altså stadig glæde jer til et interview med hende i fremtiden!

I dag skal det hele dog handle om Henriette, som I måske kender fra bloggeronheels.dk. Jeg har selv fulgt med på Henriette’s blog i flere år. Da jeg havde bloggen Style on Heels – som dog ikke eksistere mere – var navnet faktisk meget inspireret af hende og hendes blog. For jeg har altid elsket at følge med i hendes lille univers. Hun skriver selvfølgelig om mode, og viser altid nogle super fine outfits frem. Men hun skriver også om mad, skønhed og ikke mindst det at være en kommende mor.

Jeg vil ikke fortælle så meget om hendes blog, men bare opfordre jer til at tjekke den ud, efter at I har læst det skønne interview med hende. Find hendes blog lige her.

 • For dem, der ikke kender din blog, kan du så ikke fortælle lidt om den. Hvordan vil du beskrive din blog, hvad handler den om?

Min blog handler om mit liv og hverdagen som blogger og nu også kommende mor. Jeg sørger for at mikse det søde liv med heftige debatter og samtidig sørge for at kaste lidt glans over selv de helt triste ting. Jeg prøver at få selv de helt små ting til at betyde noget 🙂

 • Hvornår startede du din blog og hvorfor?

Jeg startede min blog for ca. 4,5 år siden og jeg kan huske at jeg googlede løs for at finde en opskrift. Da jeg endelig fandt opskriften, fandt jeg ud af at jeg var endt på en blog. Jeg så mig lidt omkring på bloggen og blev grebet af designet, kreativiteten og ikke mindst connection mellem bloggeren og læserne. Og det tænkte jeg at jeg gerne ville efterforske lidt mere i 😉

 • Følger du selv med på nogle andre blogs?

Ja! Jeg elsker selv at læse blogs! Jeg følger bla. Acie, Rockpaperdresses og Mie Kirstine – 3 super seje bloggere!

 • Hvor finder du din inspiration?

Jeg finder inspiration alle mulige steder. Det kan være fra et magasin, en tv-serie eller blot en tanke der strejfer mig når jeg vågner om morgenen. Jeg har nok hele tiden bloggen i baghovedet og kommer altid på ideer til blogindlæg på de mest besynderlige tidspunkter 😉

 • Du har altid så fine og inspirerende outfits på din blog. Hvordan vil du beskrive din stil? Har du nogle mode ikoner?

Åh mange tak – det var sødt sagt! 🙂 Min stil er godt blandet! Dog holder jeg mest til det feminine og går næsten altid i kjoler og nederdele – og selvfølgelig høje hæle 😉 Jeg har ikke som sådan nogle modeikoner – jeg kigger mere på tøjet end på modellerne 😉

 • Hvad er dit aller bedste køb? Tøj og accessories.

Mit allerbedste køb må være min Mulberry Taske. Selvom den har hængt lidt på taskehylden på det seneste, så er den min yndlings taske og jeg elsker at den er perfekt som håndbagage til når jeg rejser!

 • Har du nogle gode råd til at håndtere en stor blog samtidig med en travl hverdag?

Ikke rigtig, må jeg nok indrømme! Så fortæl mig gerne hvis nogen har fundet den røde tråd 😉 ha ha.. Ej jeg prøver så vidt muligt at brainestorm og planlægge mine uger med bloggen, så jeg ikke skal “stresse” for meget over det i hverdagen. Jeg prøver så vidt muligt at håndtere work/life balance, men det kræver at man også husker at holde fri. Og at lade computeren eller kameraet blive hjemme. Tag en off-dag med sociale medier og blog – det er jo kun en dag og du vil takke mig senere 😉

 • Hvad er dit bedste råd, til dem, der selv overvejer at starte en blog?

GØR DET! Jeg elsker bloglivet og ikke mindst de muligheder det giver at blogge. Dog hav tålmodighed. Hvis man arbejder hårdt nok – så skal man nok blive succesfuld.

 • Kan du fortælle lidt om hvorfor du er gået fra Nouw til Bloggers Delight? 

Jeg havde egentlig ikke nogen intentioner om at hoppe væk fra Nouw, men da BD tilbød mig en kontrakt, så synes jeg at det lød spændende. Jeg ser stadigvæk tiden lidt an og prøver at vænne mig til BD. Så vi prøver stadigvæk at “se hinanden lidt an” 🙂

 • Hvad er fordelen ved at blogge hos et blog netværk? Og hvad er ulempen?

Jeg har ikke prøvet at blogge uden om et blognetværk, så det er lidt svært for mig at svare på. 🙂

 • Kunne du finde på at starte som selvstændig blogger?

Ja uden tvivl! Dog kan jeg godt lide den sikkerhed mit andet job giver mig – specielt nu hvor tiden nærmer sig med min barsel. Jeg vil gerne kunne nyde min lille baby uden at skulle være tvunget til at arbejde på bloggen sideløbende. Men jeg kunne sagtens finde på at starte selvstændigt 🙂

 • Det er efterhånden blevet meget populært med youtube i forhold til blogs. Kunne du finde på at skifte over til for eksempel youtube, og lave blog via video?

Jeg synes det er super fedt at der findes så mange talentfulde youtubere! Dog holder jeg mig til Instagram og bloggen. Der kan pludselig blive for mange youtubere og hvordan skulle man kunne skille sig ud?

 • Tillykke med din graviditet! Vil du ikke fortælle historien om dig og Hr. Skov? Hvordan har I mødt hinanden og hvor længe har I været sammen?

Mange tak 🙂 Uh Hr. Skov og jeg havde faktisk arbejdet sammen for mange år siden, men da kendte vi ikke hinanden særlig godt og vi var begge to i hvert sit fast forhold.
Ca. 5 år efter kontakter Hr. Skov mig og inviterer mig på en date, som jeg allerførst afviser 😉 Men manden er meget tålmodighed og det krævede 3 afvisninger, så endte jeg alligevel med at sige ja 😉 ha ha.. Og nu har vi snart været sammen i 3 år og venter en lille baby til juli 🙂

 • Er du så småt ved at gøre klar til babys ankomst?

Jeg føler at jeg så småt er ved at være klar. Der er selvfølgelig en masse små løse ender, men baby værelset begynder helt bestemt at ligne noget nu 😉

 

1 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post