Interview med blogger Line Christensen

13. februar 2018EmmaEngmark
Blog post

– Besøg Line’s blog lige her

Godmorgen søde piger! Jeg håber at I alle sammen har haft en dejlig start på den nye uge. Min uge ser indtil videre ud til at blive ret skøn. I morgen har jeg et photoshot med en sød pige, torsdag skal jeg på besøg hos et PR bureau og weekenden står helt klart i vennernes tegn. Jeg glæder mig ret meget!
 
I dag har jeg en ny og spændende serie på bloggen – en føljeton om man vil. Der er så mange spændende og inspirerende bloggere/influencere/business ladies her i Danmark, og jeg har besluttet mig for at hive fat i et par af dem, der inspirere mig mest. Jeg har samlet et par spørgsmål til alle pigerne, og vil derfor strikke et lille interview sammen til jer. Jeg tror selv at det kan blive ret spændende, og jeg vil starte serien med et interview, med en ægte blogger babe.

Jeg har nemlig snakket lidt med Line, der står bag bloggen Line Christensen. Jeg har selv fulgt med på Line’s blog i et par måneder nu, og hendes søde og naturlige stil har virkelig fanget min interesse.
 
På Line’s blog kan du finde en masse inspirerende outfits, gode anmeldelser om diverse skønheds produkter og en masse idéer til fremtidige tøj køb, når hun viser sine nuværende favoritter frem – men du kan også finde gode råd og tips til at starte en blog og blive mere synlig på instagram. Hun dækker en bred vifte af emner, og der er derfor lidt til alle.
 
Jeg har sendt et par spørgsmål til Line om hendes blog og hendes brand. Jeg håber at I kan lide indlægget og idéen om fremtidige interviews. Måske I har en god idé til hvem jeg ellers skal hive fat i?

Hvornår startede du din blog, og hvorfor?
Jeg har faktisk blogget on-off i rigtig mange år. Det var dog først i august måned 2017, at jeg fik modet på at blogge mere professionelt. Jeg skrev kontrakt med Bloggers Delight i september måned, så jeg kom rimeligt hurtigt i gang efter beslutningen om at gøre det mere professionelt.
 
Hvor får du dine blog idéer fra? Hvad inspirere dig?
Jeg får primært mine idéer fra min egen hverdag. Jeg skriver mest om mode og skønhed, som begge er store interesser for mig. Derudover har jeg også en kategori om blogging, hvor jeg deler gode råd og erfaringer med mine læsere, som allerede blogger eller som har en interesse for området. Mine skønhedsindlæg er ofte baseret på produkter, som jeg tester eller på produkter, som jeg skriver anmeldelser på. For mig handler det i høj grad om at inspirere mine læsere og anbefale dem mine favoritter inden for forskellige kategorier.
 
Læser du selv blogs? Og i så fald, hvilke er dine favoritter?
Jeg læser faktisk ikke så mange blogs længere, men hvis jeg gør, så er det ofte Charlotte Caroline, Sandra Willer, Maria Kragmann osv. Til gengæld kan jeg sidde og se YouTube videoer i timevis – på en eller anden måde underholder det mig bare lidt mere end at læse blogs. Jeg bruger også lang tid på min egen blog, så jeg tror, at jeg på en måde føler mig ”mættet”, når jeg er færdig med at arbejde på min egen.

Hvad er fordelene ved at blogge hos Bloggers Delight? Kunne du finde på at blogge selvstændigt?
En af fordelene er helt klart at være en del af et fantastisk netværk. Det er super fedt at have et team i ryggen, som sørger for samarbejder, og som også er der til at hjælpe med tekniske problemer eller gode råd! Lige pt. er jeg glad for at være hos Bloggers Delight, men jeg vil ikke udelukke, at jeg en eller anden dag i fremtiden kunne finde på at blive selvstændig. Faktisk er jeg ret interesseret i hele processen bag en blog, så jeg kunne godt tænke mig at stå for det hele selv en skønne dag.
 
Hvad er dine mål og drømme med din blog?
For mig er det altafgørende, at jeg har hjertet med i det. Hvis jeg ikke føler, at jeg har noget at skrive om, så er det bedre at lade være. Men så længe at jeg føler mig inspireret til at blogge, så er mit mål helt klart at udvikle den så meget som muligt. Min drøm er da at kunne blogge så langt ud i fremtiden som muligt – og måske også at kunne leve af den, hvis jeg føler for det senere hen.
 
Hvad er den største fordel ved at have en blog og være på de sociale medier? Hvad er det værste?
Den største fordel er uden tvivl, at det skaber så mange fantastiske muligheder. Jeg har mulighed for at skrive om ting, som virkelig interesserer mig, og så er det jo bare vildt fedt, at folk faktisk har lyst til at læse med. De sociale medier gør det jo muligt at netværke med andre, som har samme interesser som dig selv – det synes jeg, er virkelig fedt! Det værste ved sociale medier er helt klart, at mange får en idé om, at sociale medier er det ”rigtige” liv. Som bruger er sociale medier poster man jo kun de ting, som andre skal se. Man poster ikke de kedelige og intetsigende ting i livet, som alle i øvrigt har!

Hvad er dit bedste tip, til dem, der selv overvejer at starte en blog?
Gør det! Jeg har selv skrevet en hel del om at starte en blog – hvordan, hvor osv. Jeg kan ikke understrege nok, hvor fedt det er, og hvor mange muligheder, det skaber. Hvis du har lysten og interessen til at blogge, så bør intet holde dig tilbage.
 
Du deler en masse mode på din blog og din instagram. Hvordan vil du selv beskrive din stil? Følger du forskellige trends, eller laver du lidt dine egne?
Faktisk følger jeg stort set aldrig nogle trends. Jeg er dog begyndt at blive mere ”modig” med min stil i forhold til at kombinere farver og mønstre i mine outfits. Engang var jeg meget sort/hvid i min stil, men det har helt klart ændret sig.
 
Har du nogle mode idoler?
Det har jeg faktisk ikke rigtigt. Jeg finder ofte min inspiration på alle mulige forskellige profiler på Instagram for at være ærlig.
 
Hvad er dit bedste tøj køb?
Uhh, det er en svær én… Umiddelbart vil jeg sige min blomstrede blazer fra Zara. Jeg får altid SÅ mange komplimenter på den, når jeg har den på, og når jeg viser den frem på Instagram. Når jeg tænker på mine bedste køb, så er det faktisk lidt udenfor tøj kategorien. Mine ultimative bedste køb er nemlig uden tvivl min Mulberry Small Bayswater taske og mine Alexander Wang støvler. Det er to ret nye køb, som jeg er helt vilde med!

Hvad er dit bedste styling tip?
Mit bedste styling tip er at kombinere nogle lækre farver og mønstre i dit outfit. Sørg for at have nogle statement pieces med farver eller mønstre på, som du kan kombinere med andre ting i din garderobe. Det er super vigtigt at være tilpas i sin stil, men det føles også rigtig godt at blive mere modig med farver og mønstre.
 
Lad os snakke lidt om din instagram profil. Der er jo sket rigtig meget med den på det sidste. Hvordan får du flere følgere og mere engagement på din profil?
De gyldne råd – haha! Jeg har faktisk også skrevet en del om det her emne på min blog. Min Instagram profil er nemlig under stor udvikling, og der er faktisk nogle bestemte ting, som jeg gør for at skabe vækst. Du kan hoppe over på min blog og læse om mine gyldne råd til at få flere følgere og mere engagement på instagram HER.
 
Hvad er dine bedste tips til at skille sig ud på instagram?
Mit bedste tip er at være dig selv. Det er vigtigt, at du ikke kopiere andre. Det er super fint at lade dig inspirere af andre profiler, men du mister virkelig din troværdighed ved at kopiere andre.
 
Hvilken slags billeder giver dig den bedste trafik?
Helt klart mine outfitsbilleder!
 
Hvilke 3 instagrammere inspirere dig mest?
Jeg har virkelig svært ved at nævne 3, da jeg bliver inspireret af SÅ mange forskellige bloggere og instagrammere. Den ultimative inspiration er helt klart Lydia Elise Millen.

9 Comments

 • Emilie Ildstein

  13. februar 2018 at 10:59

  Skønt interview. Det er altid dejligt at lære andre at kende❤️

  1. EmmaEngmark

   13. februar 2018 at 12:07

   Dejligt at du kunne lide det <3

 • Eline Tychsen

  13. februar 2018 at 11:18

  Altid skønt med inspiration 🙂 Følger selv med hos Line i forvejen – men fedt du giver plads til andre her på din platform! <3

  1. EmmaEngmark

   13. februar 2018 at 12:09

   Hendes blog er også skøn <3
   Vi skal jo huske at hylde hinanden! 😀

 • Camilla

  13. februar 2018 at 11:18

  Kan rigtigt godt lide interviews som dette, hvor man rigtigt kære lære en blogger bedre at kende. Jeg kendte ikke til Line før dette indlæg, så det er også en god måde at opdage nye, spændende blogs på (:

  1. EmmaEngmark

   13. februar 2018 at 12:07

   Det er jeg glad for at høre, Camilla 🙂 Jeg synes også selv det er sjovt at læse så nogle interviews, og så må vi jo huske at hylde hinanden <3

 • Jenni

  13. februar 2018 at 12:10

  Så fint og interessant interview du har lavet, søde Emma!

  1. EmmaEngmark

   13. februar 2018 at 13:28

   Tak, søde ;*

 • Marie Terese Duhn

  13. februar 2018 at 17:30

  Hej Emma.
  Sikke en god idé med din nye serie, og er der noget mere inspirerende end smukke, seje kvinder??
  Jeg glæder mig til at se og læse med om dem, du finder frem til <3
  En kvinde, der lige for tiden inspirerer mig meget, er Kristel Kayser. Hun arrangerer workshops for kvinder, og de er helt fantastiske. Hun har en Facebookside, hvor du kan læse mere 🙂
  Knus og kram Marie // byDuhn

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post