Interview med blogger Sophie Hrefna

4. juni 2018EmmaEngmark
Blog post

– Find Sophie. Blog: Sophie Hrefna. Instagram: sophiehrefna
– Læs også seneste interview med Henriette Bøgild

Så blev det endnu en gang tid til et blogger interview på bloggen. Der er gået lidt tid siden det sidste interview, og det går faktisk helt tilbage til da jeg fik stjålet min telefon i Kongens Have. For jeg lavede faktisk et interview med Sophie for et par måneder siden, men optagelserne forsvandt sammen med min telefon og det tog mig et godt stykke tid at få kreeret et nyt interview.

I dag er det Sophie Hrefna (blogger under samme navn) der er i fokus. Jeg har fulgt med på Sophies blog, lige siden hun gik under navnet High On Sophie, og jeg elsker simpelthen at følge med på hendes blog og se billeder af hendes super seje stil. Så selvfølgelig kom hun med på listen, over bloggere jeg gerne ville lave et interview med.


 

Hvornår startede du din blog og hvorfor? Jeg startede min blog for 5 år siden da jeg havde sabbatår efter gymnasiet. Dengang var det for at have et projekt om aftenen som jeg synes var sjovt at sidde med efter at have arbejdet hele dagen.
 
Følger du selv andre blogs? Ja jeg følger mange blogs. Jeg er super vild med f.eks FashionPolish som bare altid laver lækkert indhold.

Du skriver meget om mode. Hvor finder du din inspiration fra? Har du nogle mode ikoner? Jeg finder meget inspiration på Tumblr og Instagram. Begge er medier hvor jeg kan sidde i timevis og bare gemme billeder jeg synes der er inspirerende. På Instagram deler jeg alle mine gemte billeder op i mapper efter om det er outfits, mad, rejser osv. Og jeg kan derved nemt finde inspiration til hvis jeg f.eks. har tøjkrise.

Hvad er dit aller bedste køb? Tøj og accessories. Lige nu vil jeg sige min blå kjole fra Nué Notes – jeg fandt den på trendsales og jeg synes simpelthen den er så fin! Den er mit bedste køb fordi jeg hele tiden har lyst til at have den på og fordi jeg virkelig føler mig godt tilpas i den (hvilket er lidt for sjældent!). Ellers er min Louis Vuitton et virkelig godt køb som jeg bruger flere gange om ugen og som bare passer til alt mit tøj!
 
Fortæl lidt om dit job hos Coster Copenhagen. Hvad laver du der? Jeg sidder som PR & Marketing Manager og sidder derfor med alt grafisk materiale, influencer samarbejde, fotoskydninger, messer osv. Jeg har mange forskellige ansvars områder, hvilket er det som gør jobbet så sjovt!

Har du nogle gode råd til at balancere en stor blog og en travl hverdag? Uhh jeg er selv i gang med at finde den balance! Mit bedste råd er for det første ikke at lade bloggen blive en stress faktor, det skal være en hobby og noget man synes er sjovt og det er det ikke længere når man er stresset og sur om aftenen fordi man ikke nåede det indlæg man gerne ville! For at eliminere at det bliver stressende så har jeg ret faste billede aftaler med andre bloggere. Jeg tager f.eks. altid outfit billeder om søndagen og redigerer dem derefter og gør klar til ugen. På den måde kan jeg i løbet af ugen lave andre små indlæg men de store har jeg planlagt og gjort klar.

Hvad er dit bedste råd til dem, der overvejer at starte en blog? Vid at det tager rigtig meget af din tid. Jeg har set rigtig mange blogs lukke fordi de fandt ud af at det ikke bare lige er at snuppe nogle billeder og smide dem ind på en blog. Jo mere arbejde du ligger i bloggen, jo bedre bliver den. Jeg tror helt sikkert på at ens læsere kan mærke at man lægger et stort stykke arbejde i det, om det er med billeder eller tekst.
 
Tror du på at blogs er ved at uddø? Nej jeg tror bare at mediet er ved at ændre sig lidt. Instagram har overtaget den del med hurtige hverdags billeder (som alligevel er super opstillet og planlagt) og derfor er blogmediet i gang med at ændre sig til at det er længere, mere dybdegående indlæg med flere billeder, tekst og guides.
 
Det er jo blevet meget populært at skifte over til fx youtube. Kunne du selv finde på at skifte medie platform, eller er det at blogge mere dig? Jeg er klart mest selv til blogs. Jeg synes youtube er super sjovt at sidde og se men jeg læser ofte blogs på farten hvor det går lidt hurtigt og der fungerer en video bare ikke. Jeg kan rigtig godt li’ at man mikser det og man både får billeder, tekst og lidt video.

Hvad er dine drømme og mål med din blog og dit brand? Jamen mit mål med bloggen var egentlig at få en vej ind i modebranchen. Jeg drømte om et job i modebranchen og det at lave en blog var første skridt til at få en lille smag af den verden med pr bureauer, modeshows og presse events. Nu sidder jeg i jobbet og bloggen er nu mere en hobby. En hobby som jeg aldrig vil slippe da det er det ene sted hvor jeg kan gøre præcis hvad jeg vil, skrive og poste lige hvad jeg har lyst til og skabe mit eget lille sophie hrefna univers.
 
Hvad er den største fordel ved at være på de sociale medier? Hvad er det værste? Jamen det bedste er nok alt den inspiration! Jeg elsker at se at folk gemmer mine billeder og finder dem inspirerende og jeg elsker også at gemme andres og finde dem frem når jeg pludselig ikke kan få nogle af mine 100 stykker tøj til at passe sammen. Det værste er nok at folk tror det man poster er virkeligheden og at de ved præcis hvordan ens liv er. Det man poster på sociale medier er kun et lille fint glimt af hvad man går og laver. Det irriterer mig når folk blander sig i f.eks. økonomi fordi de kan se man har købt en ny taske på Instagram, hvad de ikke ved er at man har brugt den sidste måned på at sælge ud af gammelt tøj, tage ekstra vagter og blive hjemme om fredagen for at få råd til den. Heldigvis tror jeg der er flere og flere der begynder at forstå dette.

Hvad er din holdning til de polerede billeder på instagram og blogs generelt? Jamen ligesom ovenstående så er jeg helt klar over at de polerede billeder ikke er virkeligheden og det er helt okay med mig! Jeg kan godt li’ at se inspirerende billeder som er lykkelige, fine og perfekte, et lille lyserødt glimt i ens hverdag.
 
Har du nogle favorit profiler på instagram? Jeg er helt vild med FashionPolish som viser en masse gode bolig ting og hverdags billeder og så synes jeg at Funda Christophersen har super god stil!
 
Hvilken platform er du mest til? Blogs eller instagram? Hmm kan jeg sige begge dele? Haha jeg elsker Instagram og bruger det hver eneste dag men jeg ville på ingen måde undvære blogs – f.eks. nu hvor jeg lige har været i Paris, læste jeg utallige guides og der var bloggernes bare de bedste og mest ærlige og personlige!

Tusind tak til søde Sophie, for at ville deltage i endnu et blogger interview. Det har været længe undervejs, men i det mindste kom det frem.
 
Jeg håber at I synes om interviewet og måske lærte Sophie lidt bedre at kende. Hvis du ikke kender til hendes blog endnu, så tag et smut forbi og bliv inspireret af hendes gode stil.
 
Tak fordi I læste med og rigtig lækker dag!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post