Kaffe & Kjoler er tilbage

Velkommen til Kaffe & Kjoler part 2!
Jeg føler godt nok at det er længe siden, at jeg har blogget under dette brand. Hvis du har været en følger af K&K før, ved du måske at den forrige blog blev hacket. En blog, som jeg havde haft i næsten to år og som kørte på skinner. Jeg var super stolt af bloggen og brandet, men det sluttede brat, da den som sagt blev hacket og til sidst slettet. Men endelig er domænet blevet frit igen, so here we are.

Det indhold, der er på bloggen før dette indlæg, er importeret fra en midlertidig blog som jeg havde ovre hos Nouw.com. Men jeg er vitterligt ikke god til at være bundet af andre, og have en masse regler og begrænsninger for hvordan jeg kan tilpasse min blog. Så jeg er tilbage på god og genkendelig grund, nemlig mit eget domæne.

Hvad kan du forvente her på siden?

Brandet Kaffe & Kjoler, har altid været tænkt til en livsstilsblog, med mest fokus på mode. Derfor også navnet. Kaffe = livsstil. Kjoler = mode. Så er der ligesom plads til at jeg kan skrive om alt det jeg holder af, hvilket indebærer skønhed, opskrifter, rejser og så videre. Men siden jeg oprettede brandet, er der selvfølgelig også sket det store i mit liv, at jeg er blevet mor. Jeg er blevet mor til en lille gut på knap et år (han fylder et år d. 19 januar) og han fylder selvfølgelig meget i mit liv og vil derfor også præge bloggen i ny og næ. Det med børn kan altid splitte vandende lidt, men du kan jo altid hoppe let og elegant over de indlæg, hvis det på ingen måde interesse dig. No hard feelings.

På nuværende tidspunkt kan jeg ikke garantere hvor tit bloggen bliver opdateret, da jeg stadig er hjemme på barsel og prøver at få en god hverdag op at køre for vores lille familie. Men jeg arbejder løbende på nyt indhold, så jeg håber og regner med at der kommer opdateringer og nyt indhold så ofte som muligt. I mellem tiden kan jeg næsten garantere, at jeg er mere aktiv på min instagram profil, som du kan finde lige her. Jeg håber i hvert fald at du vil følge med i mit lille univers.

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *