Købehavn guide: lækker søndags brunch

16. april 2017EmmaEngmark

Sidste dag af Anders’ og min tur til Tyskland. I dag kører vi hjem fra Tyskland, og jeg regner bestemt med at lave et lille indlæg om vores forlængede weekend tur. Vi valgte at køre hjem om søndagen, så vi stadig har hele mandagen til lige at lande, inden vi skal på arbejde igen og tilbage til hverdagen. Dog bliver det en super nem uge, da jeg har taget fri på fredag for at kigge på brudekjole med min mor og mormor – tror I lige at jeg glæder mig?

Dagens indlæg, er et lækkert et af slagsen. Vi skal nemlig vende emnet mad og hvor man kan finde en lækker brunch i København. Der findes utallige brunch steder i byen, og mange af dem er super fantastiske. Dog er der to, som virkelig har vundet mit hjerte og den ene af dem vil jeg dele med jer i dag. Nemlig Wulff og Konstali.

Mit største problem med en typisk brunch tallerken, er at der altid er en eller to ting, som jeg ikke bryder mig specielt om. Men det problem har Wulff og Konstali en løsning på – for her bestemmer du fuldstændig selv, hvad din tallerken skal indeholde.
Når du skal bestille, får du en liste over de ting de har på menuen og så krydser du af hvad du godt kunne tænke dig. De skifter tit deres menu kort, men lige nu har de ting som chia grød, vanilje vaffel og sødmælksyoghurt på kortet. Du kan både få vegansk, glutenfri og laktosefri, så alle kan være med. Du finder deres brunch på Lergravsvej på Amager og i Waterfront shopping center. Stedet er populært, så kom i god tid – men al ventetid, er det hele værd!

Og til alle mine “fellow bloggers”, det er utrolig instagram og blog venligt, haha!

2 Comments

 • Kiri

  23. april 2017 at 00:38

  What a stunning looking breakfast!
  There are healthy options and slightly less healthy options but everything in moderation right?
  Kiri
  Set to Glow
  http://www.settoglow.com.au

  1. EmmaEngmark

   23. april 2017 at 17:30

   Exactly 😉

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post