København guide: den bedste varme chokolade

1. oktober 2017EmmaEngmark

Jeg kan ikke være den eneste, der elsker efteråret. Fra nu af vil det blandt andet også være min yndlings årstid, da det jo er den årstid hvor jeg blev gift, men udover det, vil efteråret altid have en særlig plads hos mig. Træerne skifter farve, vinden bliver koldere, hvilket er lig med sweater weather. Det er årstiden hvor vi hygger med te og levende lys, og alt bliver bare en lille smule hyggeligere end normalt.

Noget, der bestemt hører efteråret til, er varme drikke. Kaffe, te og varm chokolade. Og er man ligesom jeg, så er der intet hyggeligere end at sidde på en god café, med en veninde til lidt sladder. Så i dag vil jeg fortsætte lidt på min København guide, og dele et af mine favorit steder, når det kommer til varm chokolade – eller chokolade i det hele taget. For det er nemlig Hotel Chocolat, som jeg vil snakke om. Kender man ikke til Hotel Chocolat, skal det nævnes til at starte med, at det er en butik – ikke et hotel. Butikken ligger på Strøget i København, nede i “den dyre ende”. Første gang jeg besøgte butikken, var det faktisk for at spise et måltid derinde, som de dog ikke gør sig i mere. Den gang kunne man få utrolig lækker mad, hvor chokolade var indblandet, ofte i den sauce, der blev serveret til. Men nu er det altså en lille café, hvor man også kan købe tonsvis af lækre delikatesser, alt sammen af chokolade selvfølgelig.

I caféen kan man købe skøn kaffe med en masse forskellige smage, men de har også den aller bedste varme chokolade. I hvert fald hvis man spørger mig. De har mange forskellige slags varm chokolade, men den bedste er nu den helt traditionelle. Og det, der gør den ekstra speciel, er det chokolade skum, som de kommer ovenpå – eller ved siden af, da jeg bare skal være på tværs.. Så pleaser det også mit blogger hjerte, at det hele bliver serveret så fint. Det hele bliver serveret på et lille træ fad, med fine kopper og en lille, lækker chokolade til. Det bliver simpelthen bare ikke bedre.

Er der nogen af jer, som har besøgt Hotel Chocolat før?

I dag tager min mand og jeg ellers på farten igen. Mine forældre har lejet et sommerhus i Jylland, hvor vi lige tager hen og besøger dem i et par dage. Der er så mange mennesker, som vi ikke fik snakket ordentligt med til brylluppet, blandt andet begge vores forældre, så vi forsøger at catche lidt op med begge familier, mens vi stadigvæk har lidt ferie til gode.
Hav en rigtig skøn søndag.

5 Comments

 • Emilie Ildstein

  1. oktober 2017 at 14:59

  Det lyder som et sted jeg skal besøge! Hvor ser det bare lækkert ud

  1. EmmaEngmark

   2. oktober 2017 at 16:32

   Det er simpelthen så lækkert! Det må du prøve <3

 • Camilla

  2. oktober 2017 at 10:01

  Det ser utrolig lækkert ud og helt klart et sted jeg skal besøge! <3

  Det altid et plus, når det er billeder lige til bloggen, haha

  1. EmmaEngmark

   2. oktober 2017 at 16:31

   Hehe, lige præcis 😉

 • Zaful fall wish list – Kaffe og kjoler

  14. oktober 2017 at 21:23

  […] serie! Tidligere i dag mødtes jeg med Malue til lidt billeder til bloggen, og skøn kakao hos Hotel Chocolate, så jeg har haft en dejlig […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post