København guide: freakshakes

8. maj 2017EmmaEngmark

Hvis du følger mig på instagram, har du nok opdaget at jeg er svært glad for Desserthuset – og især deres lækre freakshakes. Jeg blev selv introduceret for disse overdådige milkshakes, af en sød kollega, og siden da har jeg slæbt utallige veninder med ned til den lille shop. Og lille, det er den. Der er faktisk kun fire borde i butikken og et lille køkken, hvor det hele bliver lavet. Men der behøves heller ikke mere. Og stemningen i butikken er altid helt i top, med et sødt og smilende personale (kan man også andet end at blive glad, med alt det sukker??)

Men nu til de famøse shakes. Mine yndlings er disse:

  • Peanut butter shake med flødeskum (dog uden flødeskum til mig) og små, brændte skumfiduser på kanten. Toppen med en s’mores kage af digestive kiks, varm skumfidus og chokolade sovs.
  • Chokolade milkshake med flødeskum, nutella på kanten af glasset og dyppet i chokolade knapper. Ovenpå flødeskummen finder du et lille, lækkert (og glutenfrit) stykke gateau marcel kage.
  • Jordbær milkshake med chokolade flødeskum, frosting på glasset og vendt i kagekrymmel. Toppet med et stykke gateau marcel kage og en lille vaffel, fyldt med smeltet chokolade.

Det er overdrevet. Det er usundt. Og det er simpelthen så godt.
Er der noget som man ikke kan lide eller ikke kan tåle (min veninde og jeg havde begge forskellige ønsker da hun har gluten allergi og jeg bare ikke kan lide flødeskum) så er personalet rigtig flinke til at hjælpe med en variation, så den passer til lige netop dig. Så behøver man ikke at pille fra og rode rundt i shaken, for man kan tilføje og fjerne, lige som man vil.

Den lille hyggelige butik, ligger på Istedgade – nede i den anden ende fra Hovedbanegården af. Og er man ikke i humør til en lækker shake, har de også lækre kager, juice og kaffe. Så der er bestemt noget for enhver smag – men jeg vil bestemt anbefale at man lige giver disse shakes en chance. For hold nu op! Du smager ikke noget så godt, andre steder.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post