København guide: her finder du god kaffe

26. marts 2017EmmaEngmark

Sommer, sol og søndag – altså næsten, for det er jo kun forår. Men hold nu op, et dejligt vejr det har været i weekenden. I dag brugte jeg dagen på intet andet end hygge. Først en tur rundt om Damhus søen med en veninde, og hendes lille baby pige. Så tog Anders og jeg til Langelinje for at købe den største og bedste is – hvorefter vi tog i Fælledparken, fik kaffe og gik en tur. Nu sidder jeg her klokken halv syv, og det er stadigvæk lyst – tusind tak for sommertid!

I dag tænkte jeg at starte en serie her på bloggen. En lille København guide, der kommer til at handle om alt fra anmeldelser af spise steder, til tips om events og udstillinger. Jeg elsker København, men har aldrig været så meget rundt i byen, som jeg egentlig gerne vil. Og jeg tænker at mange andre fra København og omegn, også tager byen lidt forgivet og faktisk ikke ved hvilke fantastiske steder den gemmer på.
Så denne lille serie bliver både for jer, der bor i København, så jeg håber I kan bruge den til at opdage nye sidder af byen. For jer, der skal besøge byen og måske ikke ved hvor I skal tage hen. Men den er ligeså meget for mig selv, så jeg får set og oplevet mere af min skønne by. Og er der en bedre måde at starte serien på, end at tippe om god kaffe? I think not.

Så lad mig starte med at introducere jer for Original Coffee, der ligger rundt omkring i byen, men den bedste er dog på toppen af Illum. Her får du både den bedste udsigt over byen, men også fantastisk kaffe og lækkert bageri. Original Coffee er efterhånden blevet stamsted for Malue og jeg, når vi har taget outfit billeder til hver vores blog og har brug for lige at få varmen. Dog havde jeg ikke prøvet deres kager, før i fredags og det er uden tøven, den bedste hindbær snitte, jeg har fået.
Ikke nok med at deres kaffe er skøn (især deres mocha, som jeg normalt bestiller) så er omgivelserne simpelthen også så instagram/blog venlige, at man skulle tro de havde gjort det med vilje. Du sidder der heller ikke i mere end fem minutter, før du kan se mindst én tage billeder af deres kaffe – her er jeg, hver eneste gang, skyldig.

God og flot kaffe, fra byens bedste udsigt!

3 Comments

 • København guide: lækker pizza – Kaffe og kjoler

  2. maj 2017 at 08:50

  […] til steak og kaffe til kage. Jeg har tidligere fortalt jer om en af mine yndlings caféer, nemlig Original Coffee, der også findes på toppen af Illum, men der findes også nogle af byens bedste restauranter. En […]

 • Søstrene Grene fund #2 – Kaffe og kjoler

  6. maj 2017 at 20:26

  […] på at bloggen hedder noget med kaffe, så er det jo egentlig lidt fjollet, at der kun har været ét indlæg om emnet kaffe siden bloggen startede. Især da det er noget, som jeg holder så meget af. Kaffe er jo ikke bare […]

 • Instagram lately no. 5 – Kaffe og kjoler

  13. november 2017 at 11:45

  […] favorit spots til en god kop kaffe – ofte med Malue efter photoshoots. I toppen af Illum hos Original Coffee. 9. Fra dette indlæg, hvor jeg delte min nye yndlings sweater fra […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post