København guide: kulturel tirsdag

27. marts 2018EmmaEngmark
Blog post

København Guide er endelig tilbage! Hej skønne piger. Jeg håber at I alle sammen har det rigtig godt. Og er klar til en dejlig lang weekend fra i morgen af? Jeg glæder mig så meget til en lille ferie – ikke fordi vi har de store planer, men et par påske frokoster og veninde besøg, har da sneget sig ind på programmet.

I dag har jeg et ganske kort indlæg til jer, men det er alligevel et hyggeligt et af slagsen. Den anden dag, legede jeg lidt turist med en veninde, og tog en tur på Glyptoteket. Kender du ikke til Glyptoteket, så beskriver de det selv som: marmorkroppe og malerier, mumier og middelhavsstemning. Der er over 10.000 kunstværker på museet, men vigtigst af alt – i hvert fald hvis man spørger mig, og grunden til at vi overhovedet tog derind – har de den smukkeste have placeret midt i museet. Og der er tilmed en lille cafe, hvis man synes at man vil sidde lidt længere og nyde den pæne udsigt.

Det er ikke fordi jeg selv går på særlig mange museer, det må jeg nok indrømme, men der var alligevel et eller andet særligt over det her sted. Det var spændende og hyggeligt på samme tid, og ved man ikke hvad skal lave en dag, så vil jeg bestemt anbefale at gå derind en tur.

Bonus tip. Om tirsdagen har de gratis entré, hvilket var den dag vi selv gik derind. Ligesom alle andre bloggere i København, der havde indtaget haven til at tage billeder, haha!

1 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post