København guide: lækker pizza

2. maj 2017EmmaEngmark

Hvis man ikke ved hvor man skal finde noget at drikke og spise, så er Illum’s tagterrasse, bestemt et godt valg. Her finder du et hav af restauranter og andre caféer, med alt fra italiensk til steak og kaffe til kage. Jeg har tidligere fortalt jer om en af mine yndlings caféer, nemlig Original Coffee, der også findes på toppen af Illum, men der findes også nogle af byens bedste restauranter. En af dem, er den italienske restaurant Rossopomodoro, som jeg efterhånden har besøgt en del gange.

Her kan du få byens bedste pizza – I kid you not! Prisen er til at være med på, når man tænker på hvor lækker maden er. En anden ting, som jeg efterhånden får fast når jeg besøger den, er en Aperol Spritz. Det er blevet min nye yndlings drink, for hold nu op, hvor er den bare god. Har du gluten allergi, så laver de også glutenfri pizza.
Deres desserter topper (næsten) deres pizza. Sidst jeg var her, fik jeg en nutella tiramisu (ja, nutella!) og wow. Den var så cremet og fyldt med smag – en anelse tung, men hey, er det ikke ensbetydende med at det er en virkelig god dessert?

Er man blogger, eller bare en, der går op i flotte billeder, så er Rossopomodoro også her, virkelig et besøg værd – om ikke for maden, så på grund af deres super smukke marmor borde. Ja, marmor borde er et hit!

Har I besøgt Rossopomodoro før? Hvad synes I?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post