Kom i sommer form med Hunkemöller

Indlæg lavet i samarbejde med Hunkemöller

De fleste tænker nok på undertøj og natkjoler, når de hører navnet “Hunkemöller“. Og det plejede jeg også selv at gøre. Jeg har altid tænkt på Hunkemöller, som lækkert og sexet undertøj. Jeg fik senere øjnene op for deres lækre Loungewear og Hyggetøj, og senest deres kategori “sport“.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke har fået trænet særlig meget efter jeg fødte Oskar. Faktisk tror jeg at det kan tælles på én hånd, hvor mange gange det er sket. For et stykke tid siden fandt jeg et gammelt digital kamera, med billeder der er over fem år gamle. Bevares, alder spiller også en rolle, men hold nu op, hvor blev jeg overrasket over hvor god form jeg var i den gang. Sammenlignet med min trætte mor krop i dag, så stod jeg jo snor lige den gang. Forskellen er selvfølgelig også at jeg på daværende tidspunkt trænede hver dag, og nogle gange endda to gange om dagen, hvor jeg nu overhovedet ikke synes at jeg har tid til det mellem arbejde, aftaler, rengøring og Oskar.

Men det skal der laves om på! Derfor var det det perfekte tidspunkt for mig, da Hunkemöller skrev om dette samarbejde.

Jeg kan ikke være den eneste, der føler mere for at træne, hvis udstyret er i orden. Lækkert tøj, giver mig faktisk lyst til at træne og bruge det. Aller helst ville jeg gerne løbe eller i fitness center. Men pengenød og slidgigt, gør at ingen af delene kommer til at ske lige foreløbig. Så indtil da, viser jeg mit fine tøj frem derhjemme, hvor jeg har genfundet glæden ved at hjemmetræne til diverse trænings videoer på youtube.

De lækre trænings bukser, som jeg har modtaget, er ikke at finde på hjemmesiden lige nu. Men jeg har fundet et nogenlunde ligende par, som du kan finde lige her. Super lækker kvalitet! Trænings BH’en finder du her, og du finder et hav af lækre toppe lige her.

Det er virkelig svært at vælge mellem alle de lækre styles de har på deres hjemmeside, og der kommer hele tiden nye smarte ting. I hverdagen bruger jeg ikke så meget farve på mit tøj, men når det kommer til trænings tøjet, vil jeg gerne have print og smukke farver. Og det er der masser af her!

Så med lækkert, nyt trænings tøj, er det bare om at komme i gang. Og jeg fik da også startet mandagen med hjemmetræning i nyt outfit. Så må vi se hvor længe det tager mig, at få en krop som en 25 årig igen, haha!

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *