Lækreste “butterhack” til madbrød

Reklame for Arla

Jeg elsker at bage, det er vidst ingen hemmelighed. Min mand købte en røremaskine til mig i 30 års gave, fordi der bliver bagt så meget på matriklen. Der er altid en anledning til at bage en kage eller bikse en bolledej sammen. Alle bliver glade for nybagt (og hjemmebagt) og der er faktisk intet dårligt ved at bage – det skulle da lige være at ælte klistret dej, men det er jo her at min handy røremaskine nu kommer ind i billedet.

Den anden dag, bagte jeg mit signatur brød som det efterhånden er blevet. Det nemmeste og lækreste madbrød, som du kan finde opskriften på lige her. Denne gang prøvede jeg dog også at lave min egen smør variant til, og det var super lækkert til det lune brød.

Jeg hakkede noget purløg, et fed hvidløg og pressede en halv citron i smørret, hvorefter jeg rørte godt rundt og lavede det til en lille “smør pølse” i brunt papir. Flot blev det, og endnu mere lækkert smagte det! Jeg tror ikke at jeg selv har tilføjet smag til smør før, men det er i hvert fald ikke sidste gang.

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “Lækreste “butterhack” til madbrød

  1. Venterpaavinblog ·

    Det var en go’ ide – min kæreste er en rigtig smørhaj, så til fx tapas ville det være festligt med en lidt anderledes en, at sætte på bordet 🙂

    1. Emma Engmark ·

      Det tror jeg han vil blive glad for – det er smadder lækkert! 😀