Lækreste online bland-selv slik og 10% rabatkode

Reklame Slik-bilen.dk

Man behøver ikke at kende mig særlig godt, for at vide at jeg har en (meget) sød tand. Og har vidst altid haft det. Jeg kan sagtens finde på ikke at spise mig mæt til aftensmad, hvis jeg ved at der er slik i skabet. Så voksen er jeg..

Så da første lockdown periode, tilbage i marts ’20, lukkede bland-selv slik hylderne ned, var jeg godt nok trist. Det har længe været en tradition for os, at vi hver fredag går i Brugsen og blander slik (det er altid billigst om fredagen..) og det kunne vi pludselig ikke. Ak ja, vi måtte jo ty til de traditionelle Haribo poser, hvor der altid er 2-3 varianter i, som man ikke kan lide, men ender med at spise dem dagen efter, da det er synd at smide dem ud.

Men lykken skulle vise sig, da vi igen kunne få lov at blande slik, og slik entusiaster landet over, jublede hele vejen til forretningen. Havde jeg dog bare kendt til slik-bilen..

Pssst. Læs nedenunder for en rabat kode på 10%

For det er nemlig en online bland-selv slik butik. Ja, sørme så! Over 300 forskellige slik varianter fordelt på det klassiske bland-selv slik, chokolade og sjovt børneslik som Pop Rocks og Sutteflasker. Gode minder.

Det er super nemt at blande slik på deres hjemmeside, med et overskueligt overblik over alle deres varianter. Så klikker du bare hjem, hvor mange af hver slags du ønsker. Hvert klik er 30 gram, og prisen variere jo så efter hvor stort stykket er. Fuldstændig som hvis du vejede det selv oppe i din egen bland-selv butik.

Enkelt og lige til. Og jeg er helt ked over at jeg ikke har kendt til dem før, så nu gives tippet videre til dig. Hvis du vil have 10% rabat på din ordre, kan du bruge min kode EMMA10 ved betaling. Og hvem vil ikke have lidt snolder til weekenden!

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *