Lidt om dress-on-jeans trenden

7. maj 2018EmmaEngmark
Blog post

Kjole: Message // Jeans: Vero Moda // Sko: Malene Birger
Billeder af Astrid Hovman

Hej søde piger, og velkommen tilbage til bloggen.
Jeg håber at I har nydt den lækre weekend. Selv tog A og jeg et smut forbi min mormor i lørdags, hvor vi fik sat hendes grill op (og selvfølgelig afprøvet den) ellers har jeg hygget med veninder og lidt vin, hvor A har hygget med venner og øl – der er styr på fordelingen herhjemme. I går gik vi i gang med anden sæson af West World – andre end mig, der har glædet sig utrolig meget til anden sæson?? Helt igennem en fantastisk serie. Vi tog også hul på den nye danske serie, The Rain, som egentlig lød rigtig god, men vi opgav den hurtigt. Plottet ligner alt for meget andre serier – og så er jeg slet ikke fan af skuespillet.. Det er ret tåkrummende – eller er det bare mig??

Men dagens indlæg skal jo ikke handle om serier, men lidt om dette look.

Jeg er normalt ikke en person, der følger moden særlig meget – faktisk har jeg et ret stramt forhold med den seneste mode, da det altid er så langt fra min egen stil. Men nogen gange skifter man jo mening. For havde du spurgt mig for et år siden, om jeg nogensinde ville komme til at tage min kjole på udover mine jeans, så havde jeg i den grad sagt nej. Lige præcis hvornår denne trend kom frem, det er jeg lidt usikker på, men jeg har i hvert fald aldrig været fan – indtil nu.

Forleden mødtes jeg med Astrid til lidt billeder og cafe hygge og da jeg ville prøve lidt anderledes til dagens billeder, prøvede jeg dette look, da jeg tidligere havde set Natulia rocke et lignende outfit. Og ved I hvad? Jeg var helt vild med det! Faktisk så meget, at jeg afprøvede det med en anden kjole også – looket kommer på bloggen senere, men i mellemtiden kan I se en lille bid af det her.

Jeg satte hele looket sammen med mine fine stiletter fra Malene Birger, og hvis jeg selv skal sige det, så er det jo det perfekte date night look. Så fint, feminint og friskt på samme tid. Jeg er i hvert fald hoppet med på dress-on-jeans looket!

Hvad synes I om looket? Og trenden?

5 Comments

 • Bookworm’s Closet

  7. maj 2018 at 13:54

  Jeg syne, at det kommer an på kjolen. Og sådan en slå-om kjole som du har på her fungerer rigtig godt til jeans.

 • BLOGBYCC.DK

  8. maj 2018 at 19:24

  Jeg kan godt lide det til nogen kjoler, men i mit tilfælde skal de kun lige dække rumpen <3. Ellers synes jeg ikke det klæder min figur 🙂 <3

 • Freja

  9. maj 2018 at 10:17

  Jeg ser selv West World og har glædet mig helt vildt. Men lige som sidste sæson, så er jeg totalt forvirret over tidsspring osv i denne sæson.
  Jeg har haft det på samme måde som dig med kjole og bukser sammen. Måske fordi jeg mest af alt ikke er så meget til kjoler. Men jeg har faktisk overvejet det, for det ser ret fint ud til andre 🙂 Og helt sikkert også til dig!

 • 5 højdepunkter i maj – Kaffe og kjoler

  3. juni 2018 at 20:34

  […] har før fortalt jer lidt om min kærlighed til dress-on-jeans trenden, og min kærlighed er still going strong. Den sidste måneds tid, har dog været alt for […]

 • De skiftende årstider – Kaffe og kjoler

  25. september 2018 at 20:42

  […] (you guessed it) endnu en af mine favoritter, sandal og frakke looket. Ligeså meget som jeg elsker dress-on-jeans looket, ligeså meget elsker jeg dette. Den perfekte kombination til det kolde og lune vejr. Perfekt til […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post