Min brudebuket

29. september 2017EmmaEngmark

Alle mine bryllups billeder, er taget af Malue.
Brudebuketten er lavet af sødeste Jeanett, fra Estilo blomsterdesign.

Så er vi endelig landet ordentligt igen. Min mand (tror stadigvæk at jeg lige skal vænne mig til at sige det) og jeg, kom i går hjem fra et par dage i Budapest. En helt igennem skøn by, hvor man kan spise og drikke som de kongelige, uden at betale de største summer. Dog endte vi med at bruge lidt mere end vi havde forventet, men det der med Michelin restauranter, det skulle jo prøves. Og det var bestemt det værd! Nu tror jeg at vi begge to skal på kur, efter fire dages intens spisning af lækker mad, hehe.

Hvis man følger mig på instagram eller facebook, er det nok ikke gået nogens næse forbi, at jeg blev gift med drømmemanden sidste weekend. Lørdag den 23 september, var dagen hvor vi sagde ja til hinanden. Og sikke en dag. Sikke en fest. Vi var i alt 48 mennesker. Ikke det største bryllup, til gengæld havde vi alle dem, der stod os nær, med os. Familie og gode venner. Selve dagen vil jeg lave et separat indlæg omkring, i dag vil jeg bare gå lidt i detalje med en af de ting, der er kendetegn for en brud. Nemlig hendes buket.

Min buket er lavet af Jeanett, der ejer firmaet Estilo Blomsterdesign. Jeg har efterhånden kendt Jeanett i mange år, da hun har lavet mange af de blomster dekorationer, der har været på nogle af de hoteller, hvor jeg har arbejdet. Og da alle hendes ting altid er super smukke, var jeg ikke i tvivl om at hun skulle have lov til at lave min buket.

Eftersom min kjole var meget enkel, ligesom mit hår og min makeup, skulle buketten også være enkel. Og gerne lidt naturlig i det, i stedet for en tæt bundet, stor buket i mange farver. Jeg mødtes med Jeanett cirka en uge før brylluppet, hvor vi gennemgik en stil, som jeg gerne ville have – men som Jeanett selv sagde, så kender hun mig så godt, at hun allerede vidste hvilken type buket jeg gerne ville have. De stik ord hun skrev ned, var noget i stil med naturlig, lys og dusk – altså at den skulle have lidt løse grene og blade, netop for ikke at blive bundet til en alt for stram buket.

På dagen tog min far ud for at hente min buket, sammen med fire bryst buketter til ham selv, min mand, hans forlover og min svigerfar. Hver havde en lille hvid rose, med en såkaldt dusk på, så de ville matche med min buket. Og det var lige præcis dét jeg gerne ville have! Buketten faldt helt i stil med det jeg havde tænkt mig, og jeg kunne virkelig ikke have ønsket mig en smukkere buket. Den fik også så meget ros, nemlig da den er en smule anderledes og rustik, end de klassiske stramme rose buketter.

Vi valgte at gå helt efter traditionen, med at kaste buketten – og mit strømpebånd – til alle de ugifte kvinder. Så alt hvad der er tilbage af buketten, er de super flotte billeder af den, som Malue så fint fik taget.

Hvad synes I om min buket?

11 Comments

 • Freja

  30. september 2017 at 12:09

  Det er virkelig en smuk buket! og kæmpe tillykke forresten 🙂 Jeg har selv været i Budapest og det er virkelig en skøn by 🙂

  1. EmmaEngmark

   30. september 2017 at 20:36

   Tusind tak <3 Ja, så skøn en by. Og så smuk. Og billig 😉

 • Camilla

  30. september 2017 at 14:58

  Først og fremmest stort tillykke med brylluppet! Dejligt I havde en god tur til Budapest. Jeg kom selv hjem derfra for to dage siden, og jeg bliver absolut nødt til at komme tilbage dertil en dag. Så dejlig en by!
  Hvor er din brudebuket dog smuk! Så klassisk og tidsløs (:
  Camilla | http://cammi.dk

  1. EmmaEngmark

   30. september 2017 at 20:36

   En helt vildt skøn by! Og så dejlig billig – og med så meget mad. Vi har spist alt, alt for meget, haha.

 • Anne-Mette Højbjerg

  30. september 2017 at 16:20

  Åhhh hvor er den smuk. Simpel men stadig super feminin. Jeg er fan. 🙂

  – Anne-Mette Højbjerg (www.giz-blog.dk)

  1. EmmaEngmark

   30. september 2017 at 20:37

   Det er jeg glad for at høre, tak <3

 • Emilie Ildstein

  30. september 2017 at 17:10

  Hvor er den smuk og stort tillykke med brylluppet! <3

  1. EmmaEngmark

   30. september 2017 at 20:37

   Tusind tak <3

 • København guide: den bedste varme chokolade – Kaffe og kjoler

  1. oktober 2017 at 09:42

  […] Fra nu af vil det blandt andet også være min yndlings årstid, da det jo er den årstid hvor jeg blev gift, men udover det, vil efteråret altid have en særlig plads hos mig. Træerne skifter farve, vinden […]

 • Vanessa

  1. oktober 2017 at 12:39

  Hvor er det bare en fin buket – og hvor ser du bare flot ud!

 • Min brudekjole – Kaffe og kjoler

  5. oktober 2017 at 13:50

  […] blev holdt meget enkelt. Brudebuketten har jeg snakket om før, håret var en simpel lille knold, samt løst, krøllet hår og min makeup […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post