Min brudekjole

5. oktober 2017EmmaEngmark

Brudekjole og tilbehør, er alt sammen fra Lilly.
Et par af billederne, er taget af Malue – hvor de andre, er taget af min mor.

Jeg har glædet mig til at dele dette indlæg med jer i dag. For det skal nemlig handle om min brudekjole! Jeg har længe vidst hvilken type brudekjole jeg ville have, når jeg en dag skulle giftes. En rigtig prinsesse kjole. Så da A friede til mig, tilbage i april måned, tog jeg allerede ud for at kigge på en kjole, ugen efter. Og jeg fandt noget nær den største kjole de havde, for det var dét jeg altid havde forestillet mig. Et kæmpe skørt! Og den kjole jeg fandt, var også smuk. Men ekspedienten insisterede på at vi også skulle prøve et par andre kjoler, hvilket jeg i dag er lykkelig for. For det viste sig at min drømmekjole, var noget helt andet end det jeg faktisk havde i tankerne.

Min brudekjole er købt i Lilly, og det var faktisk det eneste sted, hvor jeg kiggede efter en kjole. Først tog jeg med min brudepige på kjole kiggeri, og senere tog jeg min mor og mormor under armen og slæbte dem med i butikken. Her prøvede vi de kjoler, som jeg havde prøvet før sammen med Helene, og vi var alle sammen enige om hvilket snit, det skulle være. Så var det bare om at finde ud af, hvilken model. Min kjole er jo som sådan meget enkel. Og med dette snit, var der omkring fire kjoler. Det var udskæringen på bryst og ryg, der var forskellen. Da min mor så min kjole i kataloget, var hun ikke i tvivl om at den ville være noget for mig, så den prøvede vi. Og ikke nok med at kjolen sad som syet til min krop (det eneste vi endte med at rette til, var to-tre centimeter i længden) så var det også den kjole, der kunne give os alle tåre i øjnene.

Kjolen er meget enkel, men samtidig noget så smuk og med en masse detaljer. Der er små blonder på hele kjolen, hvor der oppe ved brystet også er nogle små, hvide perler. Det, der virkelig gjorde kjolen speciel, er selvfølgelig ryggen. Ser man meget tæt på, kan man se at ryggen er syet på et stykke hudfarvet tyl. Det gør at de flotte detaljer på ryggen, kan holdes oppe. Og på lang afstand, kan det slet ikke ses. Kjolen har et lille slæb, men ikke for meget, hvilket jeg er rigtig glad for. For det var altså ikke særlig praktisk til selve festen, at skulle løfte op i slæbet hele tiden, bare for at træde et skridt til venstre.

Alt blev holdt meget enkelt. Brudebuketten har jeg snakket om før, håret var en simpel lille knold, samt løst, krøllet hår og min makeup var meget enkel og nem. Sløret, som traditionen tro blev revet i stykker efter brudevalsen, passede rigtig fint til kjolen, da kanten var fyldt med små blonder og hvide perler. Øverst på sløret, havde vi sat et lille diadem ligende spænde. Mit “something new, old, borrowed and blue” var kjolen, en ring som jeg har fået af min mormor, øreringene som er lånt af min mor og mit strømpebånd (som selvfølgelig også blev kastet til de ugifte mænd) Skoene var nogle klassiske, hvide hæle fra Deichman. Da man slet ikke kunne se skoene på grund af min lange kjole, gik jeg ikke så meget op i hvilke sko det var, hælen skulle bare ikke være for høj. Under skoene, havde jeg sat nogle klistermærker, som jeg havde købt igennem Etsy. På den ene stod der “happy ever after”, hvor der på den anden, var et lille mærke af skønheden og udyret, der danser (se klistermærkerne lige her)

Jeg var så tilfreds og glad for min kjole. Selvom det ikke var verdens nemmeste kjole at bevæge sig rundt i (men hvilken brudekjole er det??) så var den en drøm at have på. Jeg fik så meget ros for kjolen og hele looket i sig selv, og jeg blev så rørt over alle dem, der synes at den var ligeså smuk, som jeg selv synes at den er. Nu skal den bare til rens, og så er min plan at få den klippet kortere og få den farvet, så den kan bruges igen, til andre festlige lejligheder – og så har A og jeg snakket om at lave det overskydende kjole om til en dåbskjole til et kommende barn, hvilket jeg synes er en fantastisk og romantisk idé.

13 Comments

 • Michelle

  5. oktober 2017 at 17:20

  Smukt!
  Haha sjov detalje under skoen! 🙂

  1. EmmaEngmark

   6. oktober 2017 at 16:12

   Tusind tak 🙂

 • Ea

  5. oktober 2017 at 17:41

  Så fin kjole og jeg er helt vild med detaljen ved skoene – sød ide

  1. EmmaEngmark

   6. oktober 2017 at 16:13

   Tak! Det var også den første ting jeg fik på plads – det var så fint 🙂

 • Camilla Christine

  5. oktober 2017 at 17:51

  Den er bare så smuk, det samme er du! <3. Knus

  1. EmmaEngmark

   6. oktober 2017 at 16:13

   Tusind tak <3 <3

 • Nazila

  5. oktober 2017 at 18:38

  Sindssyg flot kjole! <3

  1. EmmaEngmark

   6. oktober 2017 at 16:13

   Tak <3

 • Eline Tychsen

  5. oktober 2017 at 19:04

  Wauw – den r virkelig virkelig smuk!!

  1. EmmaEngmark

   6. oktober 2017 at 16:13

   Tusind tak <3

 • kathrine

  6. oktober 2017 at 09:18

  Waow hvor er du smuk i den brydekjole, den passer da super perfekt, og sikke en sjov detalje under stiletterne 😉

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  1. EmmaEngmark

   6. oktober 2017 at 16:13

   Tusind tak ;*

 • 4 ugers ægteskab, vores historie og de bedste parforholds råd – Kaffe og kjoler

  21. oktober 2017 at 17:14

  […] også indlægget om min brudekjole og min brudebuket. Billeder af […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post