Min nuværende skønhedsrutine

30. november 2017EmmaEngmark
Blog post

Øjencreme fra Mellisa. Dagcreme fra Origins. Ansigtsrens fra L’oreal. Serum fra Sensai.
Find opskriften på min hjemmelavede læbescrub lige her.

Så gik der lige endnu et par stille dage på bloggen. Og faktisk er det ikke engang fordi jeg har haft særlig travlt, men jeg har bare været i en lille bobble af demotivation. Måske på grund af det kolde vejr og de mørke dage? Normalt er det ikke noget som har betydning for mit humør og min motivation til arbejde og blog, men lige i år synes jeg godt nok at det er lidt sværere at holde motivationen og humøret i top.

Er jeg den eneste, der har det sådan?

Men jeg er så småt ved at kravle ud af mit lille hul, og så skal der selvfølgelig blogges! I dag skal vi snakke lidt om skønhed og hudpleje. 2017 har virkelig været året, hvor jeg har fundet ud af hvad der er godt (og ikke er godt) for min hud. Jeg har skåret meget ned på de produkter, som jeg udsætter min hud for og jeg er også begyndt at købe bedre kvalitet – som virkelig virker, i forhold til de billige cremer som man kan købe i Matas.

Jeg har et par gange nævnt, at jeg så småt er begyndt at skifte min livsstil til en mere minimalistisk en af slagsen, og mit mål er blandt andet også kun at have det absolutte nødvendige i mit badeværelses skab. Det er selvfølgelig en længere proces, da der skal afprøves nogle forskellige produkter for at finde det, der virker bedst for mig. Men jeg tror at jeg efterhånden er ved at have et par gode favoritter ved hånden.

Mine skønheds favoritter:

 • Ansigts rens. Jeg renser altid min hud hver morgen og hver aften – hvilket jeg er begyndt på efter denne ugens udfordring. Og det i sig selv, har haft en kæmpe betydning for min hud. Jeg har prøvet mig med mange forskellige produkter, og indtil videre er dette en af mine favoritter. Jeg har også haft L’oreal’s ansigts maske i Pure Clay, og da den var super lækker, ville jeg også prøve deres rens. Det er et meget billigt produkt, men med utrolig god effekt.
 • Dagcreme. I lang tid har jeg bare brugt den billige fra L’oreal, som egentlig er god nok, men jeg har ikke været super begejstret. Jeg har ofte hørt så godt om Origins, så jeg besluttede mig for at prøve en af deres ansigts cremer. Denne creme indeholder ginseng- og kaffebønneekstrakt, der giver huden et ekstra energi boost, som virkelig er tiltrængt om morgen. Jeg har nu brugt cremen i små tre uger, og jeg er virkelig tilfreds med kvaliteten og resultatet.
 • Anti rynke serum. Man kan ikke starte for tidligt, når det kommer til alderstegn i ansigtet. Denne lille flaske fik jeg faktisk af en kollega, og jeg er virkelig vild med den. Jeg bruger den hver morgen efter jeg har påført min dagcreme. Den både forebygger rynker og alderstegn, plus den har sol faktor 20, hvilket altid er vigtigt at huske – også om vinteren.
 • Øjencreme. Jeg har aldrig været super god til at huske øjencremen. Måske fordi jeg tænkte at det område jo alligevel fik en god gang fugt, med den dagcreme som jeg brugte. Men jeg har fundet ud af at huden omkring mine øjne, har brug for særlig pleje. Så jeg er begyndt at bruge denne øjencreme fra Mellisa, som jeg har været så heldig at modtage i gave..
 • Hjemmelavet læbescrub. I dette indlæg, viste jeg jer hvordan I kan lave jeres egen læbescrub. Og det er stadig den samme mase, som jeg bruger endnu. I vinter halvåret, bruger jeg ofte en læbescrub hver dag, da mine læber har det med at tørre ud og sprække. Da læbescrubben er lavet på kokosolie og honning, fugter den samtidig læberne og giver flotte, bløde læber.

Hvad er jeres skønheds favoritter i øjeblikket?

5 Comments

 • Freja

  30. november 2017 at 13:54

  Jeg har rigtig mange problemer med min hud i øjeblikket, og er en smule i panik over hvad jeg skal gøre ved den. Men vinteren er altid meget hård ved min hud, så jeg har heldigvis fundet en ansigtscreme fra beaute pacifique som er vildt fugtgivende, så håber det giver min hud lidt ro når den lige har fået lov at give min hud fugt nogle dage.

  1. EmmaEngmark

   1. december 2017 at 08:15

   Vinteren er virkelig også hård ved vores hud. Jeg bruger selv rimelig meget kokos olie om aften, for at få den rette fugt balance til at klare det kolde vejr. Og så forsøger jeg at bruge så lidt makeup på min hud som muligt, så den kan få lov til at ånde en smule 🙂

 • Line Christensen

  1. december 2017 at 10:38

  Super godt indlæg! Jeg har også overvejet at prøve L’Oreals ansigtsmasker – Kan du anbefale dem? 🙂

  1. EmmaEngmark

   1. december 2017 at 11:52

   Tusind tak! <3
   Jeg var i hvert fald rigtig glad for den med gråt ler. Jeg fik så pæn hud af den - jeg har overvejet at prøve en af de to andre også, men jeg synes at jeg får ligeså gode resultater af deres ansigtsrens med samme ingredienser 🙂

 • Nye lækkerier fra Sæbeværkstedet – Kaffe og kjoler

  8. december 2017 at 16:39

  […] er der endnu et skønheds indlæg på bloggen. Måske kan I huske fra dette indlæg, hvor jeg snakkede lidt om min nuværende skønheds rutine, at jeg snakkede lidt om at finde […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post